Özdilek

Güncel

Kaza Geçiren Talihsiz İşçi, Hastane de Hayatını Kaybetti

Daha önce çalıştığı fabrikada iş kazasına uğrayan talihsiz işçi hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınmıştı. Tedavisi devam ederken başka bir rahatsızlığı dalayışıyla hayatını kaybetti.

27 Kasım 2016 Saat: 14:47
Kaza Geçiren Talihsiz İşçi, Hastane de Hayatını Kaybetti
Kaza Geçiren Talihsiz İşçi, Hastane de Hayatını Kaybetti

Körfez İlçesi Yeni Yalı Mahallesinde bulunan  döküm fabrikasında 13 Ekim günü meydana gelen iş kazasında, içerisinde madenin yer aldığı potanın yerinden çıkması sonucu, maden yere  yere döküldü ve yangın çıktı.  Olay sırasında işçiler  Kemalettin Kibar(46) ile Hüseyin Pınarcı(38) kaçmaya çalışırken vücutlarında yanıklar oluştu. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan  Hüseyin Pınarcı sol ayağında hafif yanıklar ile olayı atlatırken göğüs ve  belden aşağı her iki bacağında yanıklar bulunan  Kemalletin Kibar’ın tedavisi  devam etti.  Ancak Kibar’ın tedavisi devam ederken,  yeni rahatsızlıkları da ortaya çıktı ve  sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Sakarya Geyve İlçesinde ikamet ettiği  öğrenilen Kemalletin Kibar’ın  cenazesi yapılan adli işlemler sonrası  yakınlarına teslim edildi. Evli ve 2 çocuk babası Kibar’ın cenazesi Sakarya Pamukova’da kılınan öğle namazı sonrası  toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat