Özdilek

Güncel

Kazaya giden polise otomobil çarptı: 2 yaralı

İzmit TEM otoyolunda kar yağışı nedeniyle meydana gelen trafik kazasında müdahale etmek isteyen trafik polisi ve kaza yapan TIR sürücüsü, kontrolden çıkan bir başka aracın kendilerine çarpması sonucu yaralandı.

7 Ocak 2015 Saat: 09:56
Kazaya giden polise otomobil çarptı: 2 yaralı
Kazaya giden polise otomobil çarptı: 2 yaralı

İzmit TEM otoyolunda meydana gelen trafik kazasında trafik polisi ve TIR sürücüsü yaralandı. Alınan bilgiye göre İzmit’te hayatı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı nedeniyle TEM otoyolunun her iki istikametinde de maddi hasarlı kazalar meydana geldi. TEM otoyolu Ankara istikameti Gültepe Tünelleri mevkiinde meydana gelen trafik kazasını kontrol etmek üzere olay yerine gelen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı 41 A 4534 plakalı ekip otosunda görevli polis memuru Süleyman Şirin, kaza raporu düzenlemek üzere araçtan indi.


Yoldan geçen sağlık ekibi müdahale etti
Bu esnada Ankara istikametine gitmekte olan ve yoğun karlanma nedeniyle kontrolden çıkan 34 GVL 62 plakalı otomobil, yolun kenarındaki polis memuru Süleyman Şirin ile kaza yapan TIR sürücüsü İbrahim Ayden’e çarptı. Kazayı görenler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Kazanın meydana geldiği dakikalarda ise olay yerinden geçmekte olan Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait 112 ekibi kazaya fark ederek durdu. Kazada yaralanan polis memuru Süleyman Şirin ile TIR sürücüsü İbrahim Ayden, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansa alındı.


Cenazeye giderken de kaza yapmıştı
Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Süleyman Şirin ile İbrahim Ayden’in sağlık durumlarının iyi olduğu ancak çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi. Kazayı haber alan Süleyman Şirin’in meslektaşları da hastaneye gelerek yaralının sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Kazada yaralanan Süleyman Şirin’in geçtiğimiz yıl Kocaeli’nin Derince ilçesinde intihar eden bir meslektaşının cenazesini memleketine götürmek üzere yola çıkan cenaze aracın Kastamonu Tosya’da kaza yapması sonucu da yaralandığı öğrenildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat