Özdilek

Güncel

Keşan'da 9439 kişiden 1625 kişi kimliklerini yeniledi

Keşan İlçe Nüfus Müdürlüğü, Keşan İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde eski kimlikleri randevusuz olarak değiştirmenin yanı sıra belde ve köylerde de vatandaşın ayağına giderek çalışmalarına devam ediyor.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İG...

29 Haziran 2024 Saat: 15:05
Keşan'da 9439 kişiden 1625 kişi kimliklerini yeniledi
Keşan'da 9439 kişiden 1625 kişi kimliklerini yeniledi

Keşan İlçe Nüfus Müdürlüğü, Keşan İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde eski kimlikleri randevusuz olarak değiştirmenin yanı sıra belde ve köylerde de vatandaşın ayağına giderek çalışmalarına devam ediyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan İlçe Nüfus Müdürü Hatice Uğurlu yaptığı açıklamada, 2 Mayıs tarihinde Edirne Valisi Yunus Sezer’in gönderdiği eski nüfus cüzdanlarının randevusuz olarak yeni cüzdanlar ile değiştirilmesinin ardından çalışmaklara başladıklarını belirterek “ Keşan, köyler ve beşdelerde  9439 vatandaşımız kimliklerini değiştirmemişt. O tarihten itibaren Keşan Nüfus Müdürlüğü, belde ve köylerimizde toplam 1625 vatandaşımızın kimlikleri yenilendi. Geriye kalan 7.814 vatandaşımızın kimliklerinin yenilenmesi de devam ediyor.

Yenimuhacır ve Beyendik Beldemizde de belediyelerimizin işbirliği ile bu çalışmalara devam ediyoruz. Yine Keşan ilçe Nüfus Müdürlüğümüzde randevusuz kimlik değişimi de gerçekleştirilmektedir. Vatandaşlarımızı kimliklerini yenilmek için müdürlüğümüze bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat