Özdilek

Güncel

KKYÖD, 70. yılı olan 2017 yılını dolu dolu etkinlikler yapacak.

KYÖD, kuruluşunun 70. yılı nedeniyle “Katıl Üret Paylaş” sloganıyla dolu dolu etkinlikler planladı.

17 Şubat 2017 Saat: 00:03
KKYÖD, 70. yılı olan 2017 yılını dolu dolu etkinlikler yapacak.
KKYÖD, 70. yılı olan 2017 yılını dolu dolu etkinlikler yapacak.

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) kuruluşunun 70. yılında “Katıl Üret Paylaş” sloganıyla çalışmalarına devam ediyor. KYÖD, 70. yılı olan 2017 yılını oldukça ayrıntılı bir şekilde planlayarak dolu dolu etkinlikler yapacak. 70. yıl etkinliklerini duyurmak amacıyla bugün KYÖD’de kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda KYÖD Başkanı Mehmet Toker, eski başkanlar Haşmet Belen ve Reşat Keçeci de hazır bulundu. 2017 yılında yapacakları çalışmaları ayrıntılı bir şekilde aktaran Başkan Mehmet Toker konuşmasında şunları söyledi:

“Basın emekçiler derneğimizin doğal üyesi ve çalışma arkadaşlarımızdır. Biz KYÖD olarak 70. yılımızı yaşıyoruz. 70 yıllık bir tarihin şahidi olan derneğimiz zaman zaman sıkıntılı dönemlerde yaşadı. Kimi zaman küllerinden yeniden doğdu. KYÖD ailesi bu kentin sorunlarının çözümüne katkı sunmayı işinin merkezine koymuştur. 70. yıl bizim için önemli bir dönemeçtir. Ülkenin ve kentimizin içinde bulunduğu durum daha fazla KYÖD’lere ihtiyaç duyulduğunu göstermektedir. Bizler KYÖD ailesi olarak 70. yılı değerlendirirken bir bakış açısı oluşturduk. Bu kentin ve kentlilerin ihtiyaçlarına, sorunlarına denk düşen faaliyetler yapmamız gerektiğini düşündük. Bunu elbette kentin tüm dinamikleriyle yapmak istiyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat