Özdilek

Güncel

KOÇ, DERNEKLERE HEM ANLATTI HEM DİNLEDİ

CHP Çayırova belediye Başkan Adayı Timur Koç, Özgürlük Mahallesi, Erişler Durağı İklim Kıraathanesinde düzenlenen toplantıda bölgedeki dernek başkanları ile bir araya geldi.

6 Ocak 2014 Saat: 16:18
KOÇ, DERNEKLERE HEM ANLATTI HEM DİNLEDİ
KOÇ, DERNEKLERE HEM ANLATTI HEM DİNLEDİ

Koç’a ilçe Başkanı Rasim Meriç, eski ilçe Başkanları Oruç  Gökbulak ve Veysel Suludere, Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıç, Gençlik kolları Başkanı Cengiz Eroğlu, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

 

Toplantıya, Gebze eski Sivaslılar Dernek Başkanı ve Dernekler Birliği Başkanı Erol Ateş, Kangal dernekler federasyonu Başkan yardımcıları Özcan Erdoğan,  Kazım Ekinci, Özgürlük mahallesi Meclisi Girişimi adına muhtar Adayı Erdinç Yılmaz,  Mısırören Köy Derneği Başkan Yardımcısı Dursun Tiyar,  Mısırören Köyü Muhtarı,  Av. Yaşar Karateke, nönü Mahallesi muhtar adayı  Nur Gökhan,  Akse Mahallesi Muhtar adayı Murat Çakırer, Gebze Sivaslılar dernek başkanı Bahattin Zile ve  Cemevi başkanı İbrahim Araz ile çok sayıda dernek yöneticisi katıldı.

Toplantının organizasyonunu yapan Belediye meclis üyesi aday adayı Ata Savaş Durak’ın konuşmasının ardından söz alan Belediye başkan adayı Timur Koç, Çayırova’nın geleceği açısından büyük önem taşıyan projeler hazırladıklarını, 12 Ocak’ta kamuoyu ile paylaşacaklarını vurguladı.

 

Derneklerin  Çayırova’nın sorunları ile ilgili görüşlerini de alan Koç,“Çayırova’nın örnek ilçeler arasına girecek potansiyeli var. Başta sınırların yeniden belirlenmesi ile büyük projelerin yolu açılacak. Maddi kaynakları  ilçe olarak atılım yapmaya müsait. İyi bir vizyon, doğru bir planlama ve isabetli projelerle örnek bir Çayırova ortaya çıkaracağımızı vaat ediyoruz. Bunu da hep birlikte, demokratik kitle örgütlerinin de katkısı ve katılımı ile yapacağız. Bu da başka bir sözümüzdür” dedi.

 

 Koç, geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun, yeni bir Çayırova için herkesten destek beklediğini ifade ederek, derneklere gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat