Özdilek

Güncel

Kocaeli Aydınlar Ocağı Sinop’ta

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Ahsen Okyar Başkanlığındaki Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri 21 kişilik bir heyetle Sinop’a gitti.

 

Her altı ayda bir tertiplenen Aydınlar Ocağı Dernekleri Büyük Şurasının Otuzbeşincisine Sinop Aydınlar Ocağı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şennan Yücel ev sahipliği yapacak. 2010 Yılı Sonunda Türkiye ile dünya meselelerinin ve Dernek çalışmalarının görüşüleceği Şura Sinop Diyojen Otel'de gerçekleşecek. TBMM Başkan Vekili hemşehrimiz Dr. Meral Akşener birinci gün çalışmalarına katılarak konuşma yapacak. Şura’da Oturum Başkanlığını Prof. Dr. Hüseyin Peker’in (Samsun 19 Mayıs Üniversitesi) yapacağı panelde; Prof. Dr. Özcan Yeniçeri (Niğde Üniversitesi), Prof. Dr. Kamil Kaya (Süleyman Demirel Üniversitesi) ve Prof. Dr. Hasan ONAT (Ankara Üniversitesi) “DİN VE SİYASET İLİŞKİSİ” konusunda tebliğlerini sunacaktır.

 

Üç gün olarak planlanan Aydınlar Ocağı Dernekleri 35. Büyük Şurasına; Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı SMMM Ahsen Okyar, İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Sigortacı Nihat Gürer, Kimya Yüksek Mühendisi-Avukat Ruhittin Sönmez, Bilgisayar Öğretmeni Yunus Özen, Yeminli Tercüman Cemal Barış, Av. Ahmet Başar, Makine Mühendisi Nuri Ertan İrfanoğlu, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. M. Şefik Postalcıoğlu ve eşleri katılacak.

Otobüs ile İzmit Perşembe Pazarından hareket eden Kocaeli Kafilesi Pazar günü İzmit’e dönecek.

Şuraya katılan Kocaelililer, Şura Programı içersinde Sinop’un tarihi ve turistik yerlerini de gezip, görme fırsatı bulacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat