Özdilek

Güncel

Kocaeli büyük zaferi kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı, ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de düzenlenen törenlerle kutlandı. Kent protokolünden yoğun ilgi gören kutlamalar, her zaman bayramda olduğu gibi bu bayramda da vatandaştan beklediği ilgiyi göremedi.

30 Ağustos 2014 Saat: 18:04
Kocaeli büyük zaferi kutladı
Kocaeli büyük zaferi kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ilimizde, sabah saatlerinde Kocaeli Valiliği bahçesinde düzenlenen çelenk bırakma törenleri ile başladı. Törene; Vali Ercan Topaca başta olmak üzere CHP Milletvekili Haydar Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Garnizon Komutanı İsmail Metin Temel, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Baro Başkanı Tamer Solakoğlu ve daire başkanları katıldı. Ardından Şehit Rafet Karaca Sokağı trafiğe kapatılarak geçiş töreni yapıldı. Geçiş töreni, halk tarafından beklenen ilgiyi göremedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat