Özdilek

Güncel

“Kocaeli’de hizmetleri karalama felsefesi var”

AKP İzmit İlçe Teşkilatı’nın İstişare toplantısı dün akşam Ramada Otel’de yapıldı.

8 Şubat 2014 Saat: 16:46
“Kocaeli’de hizmetleri karalama felsefesi var”
“Kocaeli’de hizmetleri karalama felsefesi var”

Ali Korkmaz’ın ev sahipliği yaptığı İstişare Kurulu toplantısına Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, ilçe yöneticileri ve istişare kurulu üyeleri katıldı.

AKP İzmit İlçe Başkanı Korkmaz, eskimiş siyasetçilerin, eskimiş siyaset tarzına İzmit halkının pirim vermeyeceğini belirtip, 30 Mart sabahı eskileri tarihin tozlu sayfalarına gömeceklerini iddia etti. Enejileri, güçleri ve sevdaları olduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Doğan, “Tüm kadrolarımızla, partimizin temel taşları olan sizlerle yeni döneme hazırız.”dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’da İzmit Belediye Başkanı Doğan ile bereketli çalışmalar yaptıklarını söyledi, “Halkımız, 30 Mart seçimlerinde sandığa gidip, destek vereceğine inanıyorum” dedi.

Konuşmasında geçmiş dönemlerden örnekler veren, salonda bulunan partililerin isimlerini söyleyerek yaşananları anlatan Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Ergün, “Siyaset insana çok şey kazandırıyor. Bakıyorum bazı arkadaşlarımızın saçları çok beyazlamış. Aradan 12 yıl geçti.”dedi. Türkiye’de cemaatleri ve tarikatları başka yerlere götürmeye, siyaseti kirletmeye ne de ülkenin geleceğini tehlikeye düşürmeye kimsenin hakkı yoktur. Yanlış yapan ister AKP içinde isterse başka yerde olsun hesabını verecek; yanına kar kalmamalı yoksa adalet duygusu zedelenir. Sosyal medya acayip bir şey. Bilgi kirliliğinin ayıklanması gereken bir dönemden geçiyoruz. Yanlış eksik işimiz olabilir; ama hiçbir arkadaşımızı silip atmayız.”dedi.

30 Mart seçimlerinde mümkün olan en iyi sonucu alacaklarını söyleyen Ergün, şöyle konuştu: “Kimse AKP’li yönetimler Kocaeli’ye hizmet etmediniz diyemez. Bu şehirde hizmeti karalama zihniyeti var. Yahya Kaptan bitti güzel oldu diyorlar ama ardından, Kandıra Sapağı neden gecikti diye ekliyorlar. Sen neden olduğunu biliyor musun. Teknik aksaklıklar oluyor adam onu bilmiyor. Sen sadece fotoğrafını çekiyorsun o fotoğrafını çektiğini yapıyor. Çünkü hiç hizmet etmemişler, yapmak zor, yıkmak kolaydır. Kocaeli’de böyle bir karalama felsefesi var. Kocaeli’de belediyeler çok güzel hizmetler yaptılar, yapmaya da devam edecekler. Biz adaylara destek vereceğiz. 13 belediye AKP’li üzerine ilave etmemiz mümkün değil. Bu bizim için iyi ama seçimlerde problem var, artma ihtimali yok. Bir belediye kaybetsek başarılı olduk diyemeyiz, sadece oylarımızı artırırsak başarılı oluruz.”

Ergün, meclis üyeliği için herkesin arzusunun olabileceğini belirten Ergün, “Aday  olanlar geniş yürekli olacaklar Meclis üyelerinin illa başvuru yapanlar arasında olmasın. İlçelerin dengeleri gözetilmeli, belli potansiyeli olan, sosyal kesimlerin temsilcileri, hizmet üretecek sevilen saygın kişilere teklif edilmelidir” dedi.

Ergün’ün konuşmasının ardından istişare toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat