Spor

Kocaeli’den Fenerbahçe’ye Önemli Sponsor

Ergünler lojistik Ülkemizin ve dünyanın sayılı kulüplerinden olan Fenerbahçe Bayan Futbol takımına sponsor olmaya karar verdi.

8 Ekim 2024 Saat: 20:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 0 kez okunmuştur

Kocaeli’den Fenerbahçe’ye Önemli Sponsor
Kocaeli’den Fenerbahçe’ye Önemli Sponsor

            

NetAjans-İGFA/Özgen Sarıkaya

Kocaeli’den Fenerbahçe’ye Önemli Sponsor

Türkiye ve Kocaeli’nin önemli taşımacılık ve lojistik firmalarından birisi olan Ergünler lojistik sahibi Faysal Ergün Ekonomiye vermiş olduğu katkı kadar spora katkı sunma kararı alarak Ülkemizin ve dünyanın sayılı kulüplerinden olan Fenerbahçe Bayan Futbol takımına sponsor olmaya karar verdi.

Fenerbahçe Bayan Futbol takımına sponsor

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımı ile Ergünler Lojistik arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreni, 10 Ekim Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenecek.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş ve Ergünler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün’ün katılımlarıyla düzenlenecek imza töreni, saat 12.00’de basına açık olarak gerçekleştirilecek.

 

Sponsor Ergünler Lojistik Tanıyalım

ERGÜNLER LOGISTICS 1981 Yılında Merhum Hacı Sönmez ERGÜN tarafından Mersin'de kurulmuş Deniz, Hava, Kara, Demiryolu kombine taşımaları yapan, açık yük ve proje taşımaları forwarding ve depo hizmetleri sunmaktadır. Türkiye'de İstanbul, İzmir, Bursa, Mersin, Kocaeli'deki ofislerinde 300 çalışanı ile hizmet üretmektedir.

2012 yılından bugüne Faysal ERGÜN ve Furkan ERGÜN Kardeşler tarafından Kocaeli ‘de Faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Günümüzde Konteyner taşımacılığında Lider konumunda olan ERGÜNLER 260 Adet EURO 5 güncel araç filosu ve 41 yıllık tecrübesi ile birlikte hizmet sunmaktadır.

Ülke Ekonomisine verdiği katma değer ile birlikte Fenerbahçe Spor kulübüne katkı sunmaya hazırlanıyor.

 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat