Özdilek

Kültür/Sanat

KOCAELİ KARTEPE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

2 Ağustos 2024 Saat: 22:26
KOCAELİ KARTEPE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ
KOCAELİ KARTEPE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

KOCAELİ KARTEPE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

 NHA/ÖZGEN SARIKAYA

Kocaman’dan Eğitime Destek

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, İstasyon Ortaokulu ek derslik binası yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Her zaman eğitime destek veren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İstasyon Mahallesi’nde bulunan ve derslik artırımına ihtiyaç duyulan İstasyon Ortaokulu’nda ek derslik bina yapım çalışmasını yerinde inceledi.

   

215 Metre Kare Alan

Aralıksız devam eden çalışmalar ile İstasyon Ortaokulu’nda 4 derslikli ek bina toplam 215 metre kare alanda hizmet verecek. Bina içerisinde ayrıca erkek ve kadın wc lerinin yanı sıra bir de temizlik odası yer alacak.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “İstasyon Mahallemize hayırlı olsun! İçerisinde 4 adet sınıf yer alan İstasyon Ortaokulu ek dersliğimizin çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyoruz. Bu hayırda emeği geçen Temka Cam sahibi Orhan Temel’e teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Kartepe’de Skate Park Çok Yakında

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kartepe Skate Park da incelemede bulundu.

Başkan Kocaman, Kartepe’ye Skate Park’ı İnceledi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kartepe Skate Park da son çalışmalarını yerinde inceledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca inşa edilen skate park, güvenlik bölümüyle birlikte geniş bir alana sahip. Gençlerin tehlikesiz ve güven içinde kaykay yapma keyfini yaşamasını amaçlayan Büyükşehir, alana tek kulvarlı 4 rampadan oluşan skate park inşa etti.

   

Bizden Haber Bekleyin

Kartepe Skate Park’ta incelemelerde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, “Gençler! Az kaldı… Heyecanla beklediğiniz “Kaykay Park” için son dokunuşlar. Kartepe Kent Çarşı’sı karşısında bulunan parkımız kısa sürede gençlerimizin hizmete açılacaktır” açıklamasında bulundu.  

Geleceğin En Hızlı Motokros Sporcuları Kartepe’de Yetişiyor

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Bulgaristan'ın Plevne şehrinde düzenlenen BMU Süper Moto Şampiyonası'nın 1. ve 2. ayağında dereceye giren sporcuları makamında ağırladı.

Kartepe Belediyesi’nin desteklediği Kartepe Motosiklet Spor Kulübü sporcuları, motokros dünyasında adlarını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Kartepe ilçesinin genç yetenekleri, Avrupa'da büyük bir başarıya imza attı. Bulgaristan'ın Plevne şehrinde düzenlenen BMU Süper Moto Şampiyonası'nın 1. ve 2. ayağında Türk sporcularımız motokros yarışında aldıkları dereceler ile İstiklal Marşımızı Avrupa’da okuttular.

   

Başarılı Sporcular

Kartepe Motosiklet Spor Kulübü’nün sporcuları, Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nda elde ettikleri birinci ve ikincilik dereceleriyle sadece ilçemizi değil, tüm Türkiye’yi gururlandırıyor. Bu başarıları ile öne çıkan Poyraz Bor ve Berkay Sarıay, Kartepe'nin parlayan yıldızları olarak adlarından söz ettiriyor. Türkiye Motokros Şampiyonası’nda birincilik elde eden en küçük yarışçı Yusuf Ali Kolay da büyük bir övgüyü hak ediyor.

Kocaman Tebrik Etti

Başarılı sporcuları makamında kabul eden Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Avrupa Süpermoto Şampiyonasında elde ettikleri birinci ve ikincilik dereceleriyle yalnızca ilçemizi değil tüm Türkiye’yi gururlandıran Kartepe Motosiklet Spor Kulübünün yıldız yarışçıları Poyraz Bor ve Berkay Sarıay evlatlarımızı; Türkiye Motokros Şampiyonasında 1’incilik elde eden en küçük yarışçımız Yusuf Ali Kolay’ı canıgönülden kutluyorum. Kartepe’mizin yeni Kenan’larını, Cem’lerini, Toprak’larını yetiştiren Milli Sporcumuz ve Kartepe Motosiklet Spor Kulübü Başkanımız Mevlüt Kolay’ı tebrik ediyorum" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat