Özdilek

Spor

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörleri Buluştu

Sporcu sayısı ve antrenör sayısı bakımında Kocaeli’nin en büyük kulübü olan Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü antrenörleri geceye tam kadro katılarak birlik mesajı verdiler.

17 Mart 2014 Saat: 13:39
Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörleri Buluştu
Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörleri Buluştu

İlimizin ilk jimnastik kulübü olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli’nde cimnastiğin gelişmesi için ulusal ve uluslar arası çalışmalar yapabilen ilk ve tek kulüp olan, aynı zamanda projeler yaparak hem Kocaeli sporuna hemde ülke sporuna hizmet eden Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü, antrenörleri ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek akşam yemeğinde buluştu.

 

Sporcu sayısı ve antrenör sayısı bakımında Kocaeli’nin en büyük kulübü olan Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü antrenörleri geceye tam kadro katılarak birlik ve beraberlik anlayışını bir kere daha göstermiş oldu.

 

Kulübün kurucusu ve genç Başkanı Tolga Havuç’un hazır bulunduğu gecede Baş Antrenör Öner Sarıkaya, Kulüp Müdürü Tuğba Havuç ve antrenörler katıldı.

İlk olarak Kulübün teknik çalışmaları, müsabaka gurupları, antrenman programları, şampiyonalar ve müsabakalar, yaz programları masaya yatırıldı.

 

Daha sonra kulüp antrenörleri tüm sporcular hakkında bilgiler vererek sporcuların cimnastikte gelmiş oldukları son durumları masaya yatırdı.

Kulübün 2014 yılı swot analizi çıkarılarak bilimsel anlamda kulübün güçlü yönleri, zayıf yönleri, fırsatları ve tehditleri masa yatırılarak değerlendirildi.

 

Son olarak 2015 yılı programını masaya yatıran genç Başkan Tolga Havuç projelerini anlattı. 2015 yılı programını değerlendiren antrenörler bir takım öneriler sunarak gelecek yıl yapılan programı daha çok zenginleştirerek farklı projelerini Tolga Havuç’a sundu. 2015 yılında Avrupa’da yarışmalara katılacak olan Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü, bu yıl Türkiye Şampiyonasına katıldı ayrıca Marmara bölgesi ve ilimizde yarışmalara girerek il dışında özel müsabakalarda ilimizi temsil edecek. Gelecek yıl Türkiye Şampiyonasına gidecek olan guruplar ise yazın farklı bir ilde Milli Takım Sporcularıyla kampa girecek.

 

Açılış konuşmasını yapan genç Başkan Tolga Havuç: ‘3 yıldır yolumuza devam ediyoruz. Bu kadar kısa zamanda öylesine önemli bir yol kaydettik ki Türkiye’de 3 yılda faaliyet gösterip bizim hızımıza yetişecek kulüp yok. Her türlü imkâna sahibiz. Kulübümüzün kurulduğu günden bu yana çalışmalarımıza başladığı gün itibariyle 3 yıllık sürede her zaman yanımızda olan velilerimizle ve sporcularımızla ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil ettik. Artık ülke sınırlarını da aştık, Avrupa’da tanınan bir kulüp haline geldik, lakin bizim için cimnastik şimdi başlıyor. Biz yerel anlayışla cimnastiğe hizmet etmeyeceğiz, Avrupa kalitesiyle hizmet edeceğiz. Hem sahada hemde masa başında daha çok çalışacağız ve asla başarma adına sınır tanımayacağız. Siz değerli hocalarımız sahada büyük emek veriyorsunuz, masa başında ve sahada bende elimden geleni yapıyorum. İşte biz bu yüzden güçlü ve kurumsal bir kulübüz. Bazı eksikliklerimiz olsa bile çıkmış olduğumuz bu yolda, büyük vizyonumuz olan 2020 Tokyo Olimpiyatlarına hep birlikte el ele gideceğiz. Her zaman bir Başkanınız olarak değil, kardeşiniz olan yanınızdayım.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; “Zafer, “Zafer benimdir” diyebilenindir. Başarı ise, “Başaracağım” diye başlayarak sonunda “Başardım” diyebilenindir.” Şimdi zafer ve başarı zamandır.’ dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat