Özdilek

Güncel

KOCAELİ POLİSİ'NDEN ESRAR, AKARYAKIT VE KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube ekiplerin yaptığı operasyonlarda 11 kilo esrar, 142 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ve 75 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi.

31 Ocak 2013 Saat: 16:02
KOCAELİ POLİSİ'NDEN ESRAR, AKARYAKIT VE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
KOCAELİ POLİSİ'NDEN ESRAR, AKARYAKIT VE KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube ekiplerin yaptığı operasyonlarda 11 kilo esrar, 142 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ve 75 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Aldıkları ihbarı değerlendiren polis ekipleri TEM'in Gültepe Rampası'nda durdurdukları bir otomobilde yaptıkları aramada bagajdaki iki spor çanta içersinde 11 kilogram esrar ele geçirildi. Otomobil sürücüsü M.B gözaltına alındı. Karamürsel İlçesi'nde de bir kamyonda kağıt havlu ve peçete ile kamufule edilen 67 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyon kapsamında Kandıra İlçesi'nde kereste yüklü kamyona gizlenen 75 bin paket gümrük kaçağı sigaraya el koyuldu. M.Ş, A.Y., R.E., Ö.S. gözaltına alındı. İstanbul'dan kaçak akaryakıt sevkiyatı yapılacağı ihbarını alan polis ekipleri TEM Bölge Trafik Müdürlüğü önünde durdurdukları 2 ayrı tankerde 75 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi. Tanker sürücüleri H.T ve M.Ç gözaltına alındı. Şüphelilerin Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadeleri ardından M.Ş., A.Y., M.B. sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat