Özdilek

Güncel

Kocaeli Rumeli Balkan Platformunu Sarman Ailesi kahvaltıda ağırladı

Kocaeli Rumeli Balkan Platformu geleneksel 11.buluşmasında Kartepe Av Doğa AVM ile Sar Güvenlik Şirketinin sahibi Remzi Sarman’ının konuğu oldu.

1 Aralık 2012 Saat: 18:11
Kocaeli Rumeli Balkan Platformunu Sarman Ailesi kahvaltıda ağırladı
Kocaeli Rumeli Balkan Platformunu Sarman Ailesi kahvaltıda ağırladı

Kocaeli eski Milletvekili İsmail Kalkandelen’in onur konuğu olduğu toplantıda hemşerilerini Remzi Sarman ve eşi Serpil Hanım 5 ayrı çeşit börekle ağırladılar. Arnavutların 3 saate külde pişen kaymaklı böreği filiya, kıymalı, peynirli, patetesli  ve kabaklı börekleri hazırlayan Remzi Sarman’ın eşi Serpil Hanıma Rumeli ve Balkan Platformu üyeleri teşekkür ettiler.

Kocaeli’de yaşayan Rumeli ve Balkan Toplumunun önde gelen isimlerinin buluştuğu 11.nci geleneksel organizasyona İşadamı ve Siyasetçi Adnan Metin  öncülük etti. BALKANSİAD Başkanı Adnan Vardarlı’nın da katılıp yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdiği buluşmanın onur konuğu olan İsmail Kalkandelen hemşerilerine hitap ederken duygulandı. Kocaeli Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Öztürk, Saraybahçe Eski Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’ninde  aralarında bulunduğu  Rumeli, Balkan ve Batı Trakya kökenli isimler Prof.Dr. Recep Tarı, Dr.Bayram Çolakoğlu Süleyman Dal, Bülent Karagöz, Nezir Şengöz, Hasan Ayaz, Necmettin Kahraman, Halil Dokuzlar, Mehmet Yıldızhan, Cafer Kozluca, Tuncay Şengöz, İsmet Ramazan Öztüre, Ahmet Şengöz, Selçuk Koç, Gürcan Karakoç,Tahir Akman, Doğan Aydın, Murat Demir, Mustafa Kemal Beşer, Murat Yoldaş, Mahmut Yıldız ve Süleyman Durak geleneksel buluşmaya katıldı.

Remzi ve Serpil Sarman’ının kahvaltıda ağırladığı Rumeli ve Balkan Platformu üyeleri geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek Gebze Medical Park Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren İzmit Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Sinan Balkan’ a da acil şifalar dileğinde bulundular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat