Özdilek

Spor

Kocaeli Valisi Ercan Topaca Zirvede koştu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Pazar sabahı Kocaeli'nin dört bir yanından Kartepe'nin zirvesinde Kuzu Yayla Park Alanı'nda ki yürüyüşte Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve eşi, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Zeki Aygün, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri hazır bulundu.

 

Güneşli ve açık bir pazar sabahı otobüslerle yürüyüş alanına gelen yürüyüş tutkunları karla kaplı zemini görünce çok şaşırdılar. Rakımın yüksek olduğu Kartepe zirvesinde kültür fizik hareketleri ardından il protokolü ile birlikte 2.5 kilometrelik parkurda yürüyen vatandaşlar sonbaharın etkisiyle sararan yapraklarla oluşan nostaljik atmosferde karlı görüntüyü fotoğraf makineleri ile ölümsüzleştirdiler. Zaman zaman yürüyüş temposunu artıran Vali Topaca,Kartepe Kaymakamıyla yarıştı.Yürüyüş sevdalıları karlı dağ manzarasında kuş sesleri eşliğinde temiz havanın etkisiyle yürümekten büyük keyif aldılar. Dönüşte sıcak çorba ve çay ikramında bulunuldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat