Özdilek

Ekonomi

KOCAELİ'de 86 T Plaka İçin Son Günler

Büyükşehir Belediyesi, 8 ilçede 86 T plaka için 07 Ağustos Çarşamba günü ihale yapacak

2 Ağustos 2024 Saat: 02:13
KOCAELİde 86 T Plaka İçin Son Günler
KOCAELİ'de 86 T Plaka İçin Son Günler

KOCAELİ'de 86 T Plaka İçin Son Günler

Büyükşehir Belediyesi, 8 ilçede 86 T plaka için 07 Ağustos Çarşamba günü ihale yapacak

NHA/ÖZGEN SARIKAYA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ticari taksi ihtiyacını karşılamak amacıyla 8 ilçede toplam 86 yeni taksi plakası verecek. 07 Ağustos Çarşamba günü yapılacak ihaleye katılacakların 06 Ağustos Salı günü saat 17.30’a kadar Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Ruhsat ve İdare Şube Müdürlüğü'ne dosyalarını teslim etmeleri gerekiyor.

86 Yeni T Plaka

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların ulaşım imkânlarından daha fazla yararlanabilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, ticari taksi ihtiyacını karşılamak amacıyla Başiskele, Körfez ve Gölcük ilçelerinde 15’er, Derince’de 25, Darıca ve Gebze’de 2, Çayırova’da 3 ve Dilovası’nda 9 olmak üzere 86 yeni taksi plakası verecek. 07 Ağustos Çarşamba günü Antikkapı Düğün Salonunda yapılacak ihale için kısa bir süre kaldı. İhaleye katılmak isteyen vatandaşların 06 Ağustos Salı günü saat 17.30’a kadar Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Ruhsat ve İdare Şube Müdürlüğü'ne dosyalarını teslim etmeleri gerekiyor.

 

Son Tarih 06 Ağustos 2024

İhaleye katılacak vatandaşların Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Ruhsat ve İdare Şube Müdürlüğünden dosya temini etmesi gerekiyor. Şartname bedeli 1000 TL olarak belirlenen ihaleye katılmak isteyen vatandaşların ilçelere göre belirlenen Teminat Bedeli, İştirak Bedeli ve Şartname Bedelini yatırması gerekiyor. Gerekli evrakları tamamlayan vatandaşların 06 Ağustos Salı günü saat 17.30’a kadar Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Ruhsat ve İdare Şube Müdürlüğü'ne dosyalarını teslim etmeleri gerekiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat