Özdilek

Güncel

KOCAELİLİ ASKER İNTİHAR ETTİ

Kıbrıs'ın Güzelyurt ilçesinde askerlik görevini yapan Kocaelili Fatih Akbulut, kendini astı

21 Nisan 2015 Saat: 13:48
KOCAELİLİ ASKER İNTİHAR ETTİ
KOCAELİLİ ASKER İNTİHAR ETTİ

Gebze'nin Sultan Orhan Mahallesi'nde oturan ve henüz 45 günlük asker olan 23 yaşındaki Fatih Akbulut, askerlik görevini yaptığı Kıbrıs'ın Güzelyurt ilçesindeki Hava Savunma Taburu'nun bahçesinde kendini asarak intihar etti. Edinilen bilgilere göre; Pazar günü taburda akşam saatlerinde yapılan içtimada Akbulut'un olmaması üzerine firar ettiği açıklandı.

ASILI HALDE BULUNDU

Daha sonra yapılan araştırma sonucunda pazartesi günü sabah saatlerinde Akbulut, ağaca asılı halde intihar etmiş olarak bulundu. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından Akbulut'un cenazesi toprağa verilmek üzere Gebze'ye getirildi. Aslen Ardahanlı olan Akbulut'un cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kirazpınar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Pelitli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

5 KARDEŞLERDİ

İntihar ederek yaşamına son veren Fatih Akbulut, Süleyman ile Yurdagül Akbulut çiftinin 5 çocuğundan biriydi. Askere gitmeden önce de bir kaç fabrikada çalıştığı belirtilen Akbulut'un ailesi Gebze Sultan Orhan Mahallesi 1160 sokak adresinde ikamet ediyor. Akbulut'un neden intihar ettiği henüz bilinmezken, herhangi bir psikolojik sorununun olmadığı belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat