Özdilek

Güncel

Kocaelili Şair ve Yazarlar Cevherli’yle Devam Dedi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği’nin 1’nci Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Alptekin Cevherli ve Yönetimi oy birliği ile yeniden seçildi

 

Kocaelili şair ve yazarları bir araya toplayan Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği’nin 1. Olağan Genel Kurulu 15 Aralık Perşembe günü Mevlevî Evi’nde gerçekleşti.

2004 yılından beri faaliyet gösteren Birlik, geçtiğimiz yaz aldığı bir kararla dernek statüsü kazanmak için çalışmalarına başlamıştı.

SEKAPARK Mevlevî Evi’nde düzenlenen Genel Kurul’da Dernek Başkanlığına Alptekin Cevherli Oy birliği ile yeniden seçildi.

Başkan Cevherli yaptığı teşekkür konuşmasında kendisini destekleyen bütün şair ve yazarlara teşekkür etti. Yeni dönemde derneğin çok daha fazla proje üreteceğini ve çok daha aktif olacağını müjdeledi.

Yeni yönetimde; Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Pekin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tarihi Mekânlar ve Kent Estetiği Şube Müdürü Volkan Şenel ile Şair ve Yazarlar Gültekin Yazıcı, Durmuş Koç ve Kenan Aydın görev alırken; Denetim Kurulu Başkanlığı’na ise Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan seçildiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat