Özdilek

Güncel

Kocaeli’nin en güzel anaokulu Çayırova’da yükseliyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Çayırova’da ilçesinde eğitim kurumlarının sayısı hızla artmaya devam ediyor.

 

 

Bir yandan bağışçılar okullar ve ana sınıfları yaparken, bir yandan da Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden okullar yapılmaya devam ediyor.

ARTIK 6 YAŞ ZORUNLU ÖĞRETİM

Devletin yeni eğitim politikası gereği bu yıl itibariyle artık 6 yaşında okul öncesi eğitim zorunlu hale geldi. Bu yaş sınırı kademeli olarak 4 yaşa kadar düşecek. Bu durum ise ana sınıfı derslik sayısında ciddi eksiklikler oluşturacak. Bu eksiklikleri tamamlamak için kolları sıvayan Milli Eğitim Bakanlığı, birçok yeni anasınıfı inşa ediyor.

     Bunların bir örneği ise yapımına kısa bir süre önce başlanan Çayırova Ana Okulu oldu. Devletin klasik tip okul anlayışının dışına çıkılarak yapılan Çayırova Ana Okulu, mimarisi, iç dizaynı ve çevre düzenlemesi ile Kocaeli’nin en güzel anaokulu olacak.

ÖĞRETMENLER VE VELİLER ACELE EDİN!

Şehir merkezinde olması, ulaşım ve çevresinde kiralık veya satılık evin bol olması sebebiyle Çayırova Ana Okulu’nda görev almak isteyecek öğretmenlerin yoğun başvurusu olacağı tahmin ediliyor. Bu güzel okulda görev almak isteyen öğretmenlerin ve eğitim almak isteyen öğrenci velilerinin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat