Özdilek

Spor

Kocaeli’nin İlk Jimnastik Okulu Açıldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Antrenörleri Tolga Havuç İle ilk antremana başlayan jimnastik okulu öğrencileri oldukça coşkulu başlangıç yaptılar.Yaşları 4-13 arsı değişen öğrenci grubu un ilk çalışması Güneş Spor futbol okulunun öğrencileri oluşturdu. Daha sonra Ana okulu öğrencileriyle devam edildi.

Jimnastik okulu, aynı zamanda Güneş Spor,Yıldızlar Yüzme Kulübü,50.yıl Basket Kulübü gibi spor kulüblerine alt yapı desteği sağlıyor .

Okulun eğitim kadrosunda antrenörlerin yanı sıra çocuk gelişim uzmanları da refakat ediyorlar. Antrenör Tolga Havuç'un yardımcıları Erhan Tolga ve Çocuk gelişim uzmanı Tülay Vatansever Jimnastik okulunun gelişmesine büyük katkı sağlıyorlar.

Jimnastik kulübü çalışmaları haftanın iki günü 50.ci yıl spor salonunda Cumartesi ve Pazar günü çalışmalarını sürdürecek.

         Amaçları konusunda açıklama yapan Antrenör Tolga Havuç: "Bu sporun espirisi 4-12 yaş gurubu olması ,bizim daha çok  ana okulları ve 1.2 . 3.sınıflar tercihimiz oluyor. 

       Jimnastik okulumuzun en önemli amaçlarından biri ise  elit sporcu yetiştirip yeteneğine göre yönlendiriyoruz" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat