Özdilek

Spor

Kocaelispor adına tarihi karar alındı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği basın toplantısına Genel Sekreteri Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, Kocaeli Eğitim Vakfı Başkanı Zeynel Başlak ve Kocaelispor yönetim kurulu üyeleri ka

25 Kasım 2016 Saat: 12:23
Kocaelispor adına tarihi karar alındı
Kocaelispor adına tarihi karar alındı

İl adım atıldı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Tahir Büyükakın yaptığı konuşmada "Hepiniz hoş geldiniz. Bundan bir ay önce Kocaelispor ile ilgili önemli bir adım atılmıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut ile Kocaelispor arasında sponsorluk anlaşması yapmıştı ve Kızıl Yıldız Kulübü'ne olan problemin çözülmesi için adım atılmıştı. Kentteki herkesi Kocaelispor'dan gelen talebe kulak vermişti. Bugün Kocaelispor için büyük bir adım daha atacağız bu yüzden burada toplandık. Bizim için önemli ayrım şuydu Kocaelispor bu kentin bir değeridir. Kentin katılımıyla toparlamak lazım. Kentteki herkes Kocaelispor için bir şeyler yapmalı dedik. Süreç sağlıklı bir şekilde ilerliyor. İlk adımı attık şimdi de ikinci adımı atıyoruz. Bundan sonra Kocaelispor her geçen gün daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacak" dedi.

Genel Kurula gitme kararı aldık Büyükakın'ın ardından KEV Başkanı Zeynel Başlak konuşma yaptı. Başlak "Bizimle ilgili karar zaten gazetelerde var. Ancak açıklamak istiyoruz. Kocaelispor kulübünün menfaatleri için Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ile görüşerek KEV için genel kurula gitme kararı aldık. Eğitim Vakfımızın 80 üyesi vardır ve biz genç arkadaşlarımıza vermek istiyoruz. Şehrimize ve Kocaelispor’umuza hayırlı olmasını diliyoruz. Biz KEV olarak Kocaelispor için elimizden geleni yapacağız. Şu anki yönetimi ben çok başarılı görüyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum bir İzmitli olarak. Bundan sonrası hepimize hayırlı olsun" diye konuştu.

24 ARALIK'TA KEV KONGRESİ VAR BAHRİ: İki buçuk sene oldu. Çok daha zor zamanlarda bu açıklamaları yaptık ama bugün farklı. Gerçekten çok heyecanlıyım. Kongrede Kocaelispor'un çok derdi var ama hepsinden önemlisi güven demiştik. Şehre güven duygusunun kazandırılması adına çok çalıştık. Şehrimiz de bize çok güzel karşılık verdi. Geldiğimiz nokta gerçekten doğrudur. Bunun için ayrıca gururluyuz. Biz bu süreci tüm şehirle birlikte geçirdik ve hep beraber kazandık. Biz bunu hak ettik. Gerçekten en zor günleri taraftar derneğimizle yönetimimizle ve basınımızla geçirdik. Herkesin halkın takımı Kocaelispor düşüncesiyle birlikteliğe yürümeye davet ediyoruz. Kocaelispor markasının değeri önümüzdeki günlerde daha iyi anlayacağız. 

200 KİŞİLİK YURT YAPACAĞIZ KEV yönetimi bir sorumluluk aldılar. Kendisine teşekkür ediyoruz. İstifa ederek genel kurul kararı aldılar. Bizim bu saatten sonra yapmamız gereken iki şey var. Aynı duyguyla kulübü yöneteceğiz. KEV genel kurulunu da aynı yapıyla yönetmeye talip olacağız. 24 Aralık KEV genel kurulunda önemli bir karar alınacak. Mevcut gayrimenkulün değerlendirilmesi açısından büyük kararlar alacağız. Orada oluşacak katmadeğerden KEV hizmeti için de 200 kişilik yurt yapılmasını istiyoruz. Geliriyle de şehrimizin çocuklarına burs verilecek. Gerekli planlar yapıldıktan sonra biz vakıftaki görevimize son vereceğiz" dedi.

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM Sportif başarı tabiki çok önemli ama bizim amacımız kendi ayakları üzerinde durabilen KOCAELİSPOR. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Bugün bir son değil bir başlangıç. Önümüzde çok zorlu bir yol var. Bu gün ki toplantıdan sonra hemen önümüzdeki maça bakmamız gerekiyor. Herkese çok teşekkür ediyorum ve saygılar sunuyorum.

Sorulara net cevap verdi

KEV konusunda yapılan açıklamalar sonucunda Kocaelispor Kulüp Başkanı basın mensuplarının sordukları sorulara net cevap verdi. Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz’a ilk sorulan soru KEV içinde yer alan otel işletmecisinin mağduriyeti soruldu. Bahri Yavuz bu konuda yaptığı açıklamada 10 yıllık sözleşmesi olan işletmenin beş yıllık sözleşmesi kaldığını KEV konusunda yapılacak olan yeni şekillenme sonucuna kadar işletmeciyi mağdur etmeyeceklerini ifade etti. KEV konusunda nasıl bir planlama yapılacağı konusunda Yavuz Büyükşehir Belediyesiyle ortaklaşa yapacağımız planlama hakkında şu an neler yapılacağı konusunda net bir açıklama yapmamız yanlış olacağını belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat