Özdilek

Güncel

Kocaelispor’da Yavuz dönemi

Kocaelispor’un olağan kongresinde tek listeyle seçime giren iş adamı Bahri Yavuz, 68 oyla kulübün yeni başkanı oldu. Seçime girmeyen Nebil Uzun, yeni başkan Bahri Yavuz’u ilk kutlayan isim olurken, salonun büyük bir bölümü yine boş kal

22 Mayıs 2014 Saat: 17:54
Kocaelispor’da Yavuz dönemi
Kocaelispor’da Yavuz dönemi

Kocaelispor'un seçimli olağan genel kurulu son derece kalabalık bir atmosferde gerçekleşti. Son yılların en coşkulu kongresine tek liste giren Bahri Yavuz, kapalı zarf, açık tasnif şeklinde gerçekleşen oy sayımı sonrasında aldığı 68 oy ile Kocaelispor'un yeni başkanı oldu. Yaklaşık 25 dakika konuşan ve yönetim kurulunu sahneye davet ederek onurlandıran Yavuz'u ilk kutlayan isim eski başkan Nebil Uzun oldu. Kocaelispor taraftar grubu Hodrimeydan da salona kalabalık gelerek Kocaelispor lehine kongre boyunca tezahüratlar yaptı.

Protokolün de hayli ilgi gösterdiği kongreye eski milletvekilleri Bekir Yurdagül, İsmail Erenkaya, ve İsmail Kalkandelen, Kocaelispor Kulübü Eski Başkanları Nasut Kayalı, Turan Sarı, Muammer Çelik, Rafet Kırgız Serkan Toprakoğlu ve Orhan Görsen, Asayiş Şube Eski Müdürü Osman Çetinkaya, KASKF Başkanı Murat Aydın, MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, Kocaelispor Eski Teknik Direktörleri Engin Korukır, Soner Alp ve Bülent Baturman, kongrede başkanlığını devreden Nebil Uzun, Eski Teknik ve Mali As Başkan İlyas Çakır, Kocaelispor'un yeni kulüp başkanı Bahri Yavuz, Yavuz'un ailesi ve yakın dostları ile yönetim kurulu üyeleri, Saffet Sancaklı'nın ağabeyi Şevki Sancaklı, Çenesuyu Plajyolu Kulüp Başkanı Bünyamin Akman, Kullarspor Eski Başkanı Turan Turan, çok sayıda bayan konuk, spor adamı ve 20'ye yakın basın mensubu katıldı.

20 Mayıs'ta genel kurulun yetki verdiği Özer Altan, Bekir Halefler ile Orhan Balcı'dan oluşan Dîvan, kongreye kaldıkları yerden devam ettiler. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Soma'da yaşanan maden faciası sonrası yaşamını yitiren 301 şehit madencimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşımız okundu. 20 Mayıs'ta Nebil Uzun yönetiminin Mali ve Denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinin ardından 21 Mayıs'taki kongrede tek liste ile aday olan Bahri Yavuz konuşma yaptı. Yavuz, kongreye katılan tüm konuklardan gönüllerinden geçen paranın kendilerine uzatılan şeffaf sandığa atılmasını istedi. Toplanan 3088 TL ve 120 Euro (3433 TL) Kocaelispor Derneği'ne en süre ile başkanlık yapan İsmail Kalkandelen'e teslim edildi.

Kürsüye yoğun bir alkış altında çıkan ve yaklaşık 25 dakika konuşan Başkan Bahri Yavuz, konuşmasının sonunda yönetim kurulu üyelerini sahneye davet ederek onurlandırdı. Yavuz öte yandan Çemsan, Sembol Alışveriş, Kavanlar, Imperial Park Otel ve Özel Atafen Koleji'nin alt yapıdaki kategorilere sponsor olacağını ifade ederek bu kurumların kurmaylarını da sahneye tek tek davet etti. Yavuz, kongrede şık bir harekete de daha imza attı ve Kocaelispor'un kongresine gelen eski başkanlara, üzerinde "Efsane Kocaelispor Geri Dönecek" yazılı forma hediye etti. Kullanılan oyların ardından 68 üye Bahri Yavuz'u Kocaelispor'un yeni başkanı olarak seçti. Yavuz ve ekibine zorlu yolda başarılar diliyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat