Özdilek

Spor

Köken, Sağlıklı Yaşam Yürüyüşlerinden vazgeçmiyor

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sağlıklı yaşam yürüyüşleri kapsamında hafta sonları yaptığı programlarına devam ediyor

9 Ekim 2017 Saat: 15:20
Köken, Sağlıklı Yaşam Yürüyüşlerinden vazgeçmiyor
Köken, Sağlıklı Yaşam Yürüyüşlerinden vazgeçmiyor

Başkan Köken, ekibiyle birlikte ara vermeden sürdürdüğü sağlıklı yaşam yürüyüşlerinde iş yaşamının stresini de attıklarını ifade etti.

 Doğa yürüyüşlerine önem veren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ekibiyle birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşlerini sürdürüyor. Motivasyon ve kaynaşmanın artmasını da sağlayan bu yürüyüşlerin yaz mevsiminde olduğu gibi sonbaharda da devam edeceğini belirten Başkan Ünal Köken, sporun stresten uzak kalmak için en büyük araç olduğunu sözlerine ekledi.

Hastalıklardan korunmak, kilo kontrolünün sağlanması gibi etkenlerden dolayı sporun vazgeçilmez bir unsur olduğunu vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, motivasyonu arttıran birlik beraberliği sağlayan yürüyüş programlarımız devam edecek dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat