Özdilek

Eğitim

Konservatuarda yılsonu heyecanı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


Konservatuar öğrencileri düzenleyecekleri gösterilerle bir yıllık birikimlerini sergileyecek


 
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı yılsonu gösterilerine hazırlanıyor. Öğrencileri bir yıllık emeklerini ard arda düzenleyecekleri gösterilerle halkın beğenisine sunacak. İlk gösteriyi 19 Haziran Cumartesi günü Bale Bölümü öğrencileri yapacak. 27 Haziran Pazar günü ise “Konservatuvar Gecesi” düzenlenecek. Tüm bölümlerin konser vereceği gecede ünlü TSM Sanatçısı Zekai Tunca da sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılar seslendirecek. Her iki gösteri SDKM Büyük Sahne’de saat  20.00’de başlayacak.
 
150 BALE ÖĞRENCİSİ SAHNE’DE
Konservatuarın ilk gösterisini Bale Bölümü öğrencileri yapacak. 19 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan gösteride 150 öğrenci sahneye çıkacak. Bu öğrencilerden 9’u bu yıl mezun oluyor. 5 yaş grubundaki 35 öğrenci ise ilk kez sahnede gösteri yapacak. Bale bölümü öğrencileri öğretmenleri Emre Karaca, Özkan Çuğali ve öğrenci işleri sorumlusu Nermin Şenses gözetimindeki provalarına aralıksız devam ediyor.
 
KONSERVATUVAR GECESİ
Konservatuvar, yılsonu gösterileri kapsamındaki ikinci etkinliğini ise 27 Haziran Pazar günü gerçekleştirecek. “Konservatuvar Gecesi” adlı altında düzenlenecek etkinlikte Konservatuar’ın Türk Halk, Türk Sanat ve Batı Müziği bölümü öğrencileri konserler verecek.
 
ZEKAİ TUNCA KONSER VERECEK
Konservatuvar Gecesi bu yıl ilk kez düzenleniyor. Tüm bölümler bu önemli gece için provalarını titizlikle sürdürüyor. Geceye ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Zekai Tunca da katılacak. Tunca, seslendireceği birbirinden güzel şarkılarla geceye renk katacak.
 
KONSERVATUVAR SINAVLARI AĞUSTOS’TA
Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı yetenek sınavları ise Ağustos ayında gerçekleştirilecek. Her yıl büyük ilgi gören sınavlara bu yıl da çok sayıda gencin girmesi bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat