Özdilek

Güncel

Körfez Belediyesi’nin Kalite El Kitabı Hazırlanıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

       Körfez Belediyesinde hizmet süreçlerinin ISO standartlarına ulaştırılması için Toplam Kalite Yönetim çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda hazırlanan kalite el kitabı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

     Körfez Belediyesi birim müdürlerine yönelik, kalite el kitabı bilgilendirme eğitimi Körfez Belediyesi meclis salonunda yapıldı. Plato danışmanlık firmasının sahibi Hulusi Şentürk, Körfez Belediyesi birim müdürlerine Kalite Sistem Yönetimi ISO 9001:2008 kurulumu hakkında bilgi verdi. Birim müdürlerinin sorularını cevaplayan Şentürk, müdürlerden gelen önerileri de not aldı.

      Körfez Belediyesi, Yunus Pehlivan liderliğinde başlatılan değişim çalışmaları kapsamında, klasikleşen belediye yönetimi ve belediyecilik anlayışından, etkin, verimli, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışına sahip kurumsal yeniden yapılanma sürecindeki çalışmaların el kitabı önümüzdeki günlerde son şeklini almış olacak. Hazırlanan kalite el kitabı ile Körfez Belediyesinin ana hedefleri arasında yer alan kaliteli yönetim sisteminin ilk adımı atılmış oluyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat