Özdilek

Güncel

Körfez, bu yaz da çiçek açacak

Körfez Belediyesi, bu yıl Körfez’in cadde ve sokaklarına 250 bin adet çiçek ekecek. Kentin dört bir yanında renk cümbüşü yaşanacak

10 Mart 2017 Saat: 20:06
Körfez, bu yaz da çiçek açacak
Körfez, bu yaz da çiçek açacak

Körfez’in dört bir yanını çiçeklerle süsleyip, ağaçlarla yeşillendiren Körfez Belediyesi, mevsimlik çiçeklerle yaz aylarında Körfez’i adeta rengârenk bir görünüme büründürecek.

Açtığı onlarca yeni parkla birlikte çok sayıda park ve yeşil alana sahip olan Körfez Belediyesi, ekilecek mevsimlik çiçeklerin üretimini de Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nün fidanlığında gerçekleştiriyor.

Şehri güzelleştiriyoruz

Cadde ve sokaklar şimdiden dikilen çiçekler ile rengârenk bir hal alırken, vatandaşlar da yapılan uygulama nedeniyle oldukça memnun. Sadece cadde ve sokaklar değil, kamu kurum ve kuruluşlarının önleri de çiçeklerle daha güzel bir görünüme kavuşturuyor. Başkan Baran da yapılan uygulamayı yakından takip ederken, “Sadece çiçek ekmiyor, ilçenin dört bir yanını da fidan dikerek yeşillendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat