Özdilek

Güncel

Köşker, Mahalle muhtarları ile birlikte “EVET turuna çıktı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Gebze Belediye Başkanı Köşker, Mahalle muhtarları ile birlikte “EVET turuna çıktı

 

Tarafsızlığını yitirdi (!)

 

 

 

Gebze Belediye Başkanı AKP’li Adnan Köşker, Arap Çeşme Mahallesi’nde ziyaret düzenleyip esnaflarla kepenk açtı. Köşker, esnaflarla sabah çayı içip mahalle yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Gebze Belediyesi’nin kendi Basın yayın Bölümünden geçilen habere göre:

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve parti yöneticileri ile birlikte Arap Çeşme Mahallesi’ni ziyaret eden başkan Köşker, esnafların iş yerlerini birlikte açtı. Köşker’e mahalle muhtarı Remzi Kandaz da eşlik etti. Kavak Caddesi’ndeki esnafları gezen Köşker hayırlı işler temennisinde bulundu. Sabah esnaf ziyaretini alışkanlık haline getirdiğini söyleyen Köşker, “Belediye başkanı olmadan önce de iş yerime gitmeden çarşıya çıkar eş dost ziyaretinde bulunurdum. Şimdi de belediyedeki mesaime başlamadan önce esnaflarımı ziyaret ediyorum. Bu ziyaretler sorunların çözümü ve tespiti için çok faydalı oluyor” dedi.

 

İŞÇİLERLERLE SABAH SOHBETİ

Mahalledeki duraklara giden ve burada işe gitmek için servis bekleyen işçilerle sohbet eden başkan Köşker, referandumla ilgili soruları da cevaplandırdı. Türkiye’nin demokratikleşme anlamında önemli bir süreçten geçtiğini söyleyen Köşker, “Siyasi seçimlerle, referandum kültürü başka kavramlar. Referandumun siyasi görüşü yoktur. Referandum millet iradesinin tecelli ettiği noktadır. Bakın yıllar sonra sivil bir Anayasa’ya kavuşacağız. Ve bu bizim oylarımıza sunuluyor. Gelecek nesillere daha sağlıklı bir ülke bırakmamız için 12 Eylül’de ‘evet’ demeliyiz. Bu süreci asla siyasi fikir çatışmasına dönüştürmeyelim. Yapılan değişiklikler yediden yetmişe herkese özgürlük getiriyor” demesi dikkat çekti. Başkanın ayrıca diğer mahalle muhtarlarını da toplayarak “EVET” turuna çıkması da dikkatleri çekti.

Bazı vatandaşlar ise Başkanın bu açık ve taraflı tutumuna tepki gösterdi ve yakıştırmadı.

Gebze Belediye başkanı Köşker , vatandaştan “EVET” oyunu bu şekilde istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat