Özdilek

Güncel

KOTO, zirveye çıkarma yaptı

Kocaeli Ticaret Odası müşterek komite toplantısı 24- 25 Mayıs tarihlerinde Samanlı Dağları’nın zirvesindeki Kartepe Green Park Otel’de gerçekleştirildi. Meclis üyelerinin aileleriyle birlikte katıldığı organizasyonda hem iş hem de ta

26 Mayıs 2014 Saat: 17:42
KOTO, zirveye çıkarma yaptı
KOTO, zirveye çıkarma yaptı

Kocaeli Ticaret Odası bünyesindeki komitelerin başkan ve üyeleri geçtiğimiz hafta sonu Kartepe Green Park Otel’de bir araya gelerek müşterek komite toplantılarını gerçekleştirdi. İlk kez konaklamalı gerçekleştirilen komite toplantısında bir ilke daha imza atılarak üyelerin aileleri de davet edildi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’ın eşi Emine Özdağ ile birlikte katıldığı müşterek komite toplantısının ev sahipleri arasında Meclis Başkanı Bülent Karagöz, KOTO Genel Sekreteri Oktay Baltalı, Genel Sekreter Yardımcısı Figen Dilaver de vardı.

 

Komite üyelerinin eş ve çocuklarıyla birlikte yer aldığı organizasyonda katılım sayısı 220’yi bulurken, KOTO ailesi zirveye adeta çıkarma yaptı. Cumartesi sabahı otele giriş yapan komite üyeleri ve aileleri için ayrı ayrı programlar hazırlandı. Çocukların da unutulmadığı komiteler toplantısı KOTO Başkanı Murat Özdağ ve Meclis Başkanı Bülent Karagöz’ün açılış konuşmalarıyla başlarken, 2 günün her açıdan verimli geçmesini temenni eden başkanlar, komite toplantılarında alınan kararların ve çizilen yol haritalarının odanın başarısına ışık tutacağını vurguladı.

 

Organizasyonun ilk gününe Kartepe’yi tanıyarak başlayan komite üyeleri ve eşleri 3 kilometrelik bir parkurda doğa gezisine çıktı. Alternatif programda da futbol maçı vardı. Öğleden sonra ise seminerler dizisi programlandı. Seminerler maratonunun ilk durağında, yurt çapında da geniş bir üne sahip olan kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan, “Aile içi iletişim, çocuğun başarısında anne-babanın rolü, eşler arası diyalog, bilinçli aile duyarlı gençlik, beşeri münasebetler” konularında bilgiler verdi. Kendi hayatından da örnekler sunan Aslanhan, KOTO ailesini zaman zaman güldürürken zaman zaman da düşündürdü.

 

Komite üyeleri ve eşleri, Aslanhan’ın sunumunun akabinde Kocaeli Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ümit Alnıaçık’ın marka ve itibar yönetimiyle ilgili konferansına katıldı. Çocuklar ise kendileri için özel olarak hazırlanan odada hem eğlenceli aktiviteler yapma hem de yeteneklerini geliştirme fırsatını yakaladı. Keyifli geçen gün, canlı müzik eşliğindeki gala yemeği ile nihayetlendi.

Müşterek komite toplantısının ikinci gününde komite üyeleri saatler süren arama konferansı gerçekleştirirken, eşleri de sağlıklı beslenme, nefes terapisi, bedensel bütünleşme eğitimlerine katıldı. Komite çalışmalarının etkinliğinin artırılması adına yapılan arama konferansını Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oktay Koç ile yine KOÜ’den Doç. Dr. Ümit Alnıaçık yönetti. İstek ve şikayetlerini paylaşarak işe başlayan komite üyeleri daha sonra gruplara bölünerek öneri geliştirdi.

 

KOTO Başkanı Murat Özdağ da grup masalarını tek tek dolaşarak, görüş alışverişlerini yerinde dinledi. Komitelerin daha aktif hale gelmesi adına çeşitli öneriler getiren komiteler, yazıya döktükleri önerilerini oda yönetimine iletti. Komitelerin çalışmalarını çok önemsediklerini belirten Başkan Özdağ, alınan kararların hayata geçirilmesi noktasında ivedi kararlar alacaklarını da ekledi. KOTO müşterek komite toplantısı, başladığı gibi renkli ve verimli sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat