Özdilek

Güncel

Kozluk’ta istinat duvarı çöktü

İzmit Kozluk Mahallesi’nde bir apartmanın üzerine istinat duvarı çöktü. Yaşanan olayda ölen ya da yaralanan olmazken apartmanda ikamet eden vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

12 Ocak 2015 Saat: 17:37
Kozluk’ta istinat duvarı çöktü
Kozluk’ta istinat duvarı çöktü

İzmit Kozluk Mahallesi Sait Faik Sokak üzerinde bulunan Kardeşler Apartmanı’nın arkasında bulunan istinat duvarı büyük bir gürültüyle apartmanın merdiven boşluğuna çöktü. Meydana gelen olayda ölen ya da yaralanan olmazken apartman sakinleri büyük panik yaşadı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bina sakinleri itfaiye ekiplerinin merdivenli araçları ile binadan tahliye edildi. Olay yerine gelen belediye görevlileri ve itfaiye ekipleri binadaki vatandaşları tamamen tahliye ettikten sonra yeni bir çökme yaşanması ihtimaline karşın apartmanı mühürledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat