Özdilek

Güncel

KSMMMO’da duygusal veda

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın Nisan ayı olağan meclis toplantısı, oda hizmet binasında son derece duygusal bir atmosferde gerçekleştirildi. KSMMMO meclisi tarafından kurucu başkan Ender Şenol’a teşekkür plaketi t

3 Nisan 2015 Saat: 20:13
KSMMMO’da duygusal veda
KSMMMO’da duygusal veda

KSMMMO’nun Nisan ayı olağan meclis toplantısı, oda meclis başkanı Mehmet Toker başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda kurucu başkan Ender Şenol’a oda meclisi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
KURUCU BAŞKANA VEDA
Plaket sunumunun ardından duygusal bir konuşma yapan Toker, “bugün bizler için gerçekten duygusal bir veda. Kurucu başkanımıza veda ediyoruz. Onu plaketle uğurlamak istedik” diyerek sözlerini tamamladı.
TEŞEKKÜR EDEREK AYRILDI
Bir hayli duygulandığı gözlenen KSMMMO kurucu başkanı Ender Şenol ise, “arkadaşlar biliyorsunuz daha önce bir veda konuşması gerçekleştirmiştim. Yeniden aynı şeyleri söylemek istemiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat