Özdilek

Güncel

KSMMMO’da meclis başkanı seçilecek

KSMMMO’nun yarınki ilk toplantısında meclis başkanı seçilecek. Başkanlık için üç aday yarışıyor

27 Eylül 2016 Saat: 13:27
KSMMMO’da meclis başkanı seçilecek
KSMMMO’da meclis başkanı seçilecek

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO)’nın olağan kongresi geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. Büyük bir rekabetin yaşandığı seçimlerde mevcut başkan Fikret Gökmen, diğer rakiplerini geride bırakarak yeniden başkanlık koltuğuna oturmuştu. Kongrenin ardından oda üyeleri, yarın ilk kez bir araya gelecek. Odanın ilk toplantısında usul gereği meclis başkanlığı seçimi yapılacak.

 

117 ÜYE OY KULLANACAK

Odanın Alikahya’daki binasında yapılacak olan seçimde 117 meclis üyesinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Meclis toplantısı saat 14.00’te başlayacak. Meclis başkanlığı için Şakir Süloğlu, Ali Odabaş, Okşin Beçet yarışacak. İlk meclis toplantısında yapılacak seçimle yeni meclis başkanı da böylece belli olacak. Meclis başkanının kim olacağı ise muhasebeciler tarafından büyük merak konusu.

 

ÇABA SARF EDECEĞİM

Meclis başkanlığına aday olan Şakir Süloğlu, tüm meclis üyelerine özgeçmişini ve yapmak istediği projeleri ulaştırdı. 1959 yılında İzmit’te doğan Süloğlu, Bağımsız Denetçiler Derneği’nin de başkanlığını yürütüyor, doktora yapıyor. Projelerinden de bahseden Süloğlu, meslektaşlarının daha iyi bir noktada olması için çaba sarf edeceğini ifade etti. Herkesi kucaklayacağını söyleyen Süloğlu, asla bir kavganın içerisinde olmayacağını da ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat