Özdilek

Güncel

KSMMMO’da Seçilen Organlarda Çalışmalar Başladı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Mesleki Denetim Komisyonunda Vazife Taksimi Yapıldı

 

 

Kocaeli SMMM Odası’nda yapılan seçimler sonrası oluşan kurulların vazife taksimi ve çalışma programları ile ilgili çalışmaları devam etmekte olup, önceki gün toplanan Mesleki Denetim Komisyonu’nda başkanlığa Mümtaz Atmaca getirildi.

 

Gebze, Körfez, Derince, Karamürsel, Gölcük ve İzmit merkezde toplam 25 kişiden oluşan Mesleki Denetim Komisyonu, Kocaeli’nin her yerinde bütün muhasebecilerin açılış, kapanış, adres değişikliği, mesleki sorunları ve yönetim kurulunca yapılan görevlendirmeler ile ilgili her türlü denetimlerini, çalışma usul ve esaslarını belirleyen yönetmeliğine göre yapmaktadır.

 

Belli aralıklar ile üyelerin bürolarında yapılan periyodik denetimlerde, var ise aksayan hususlar, yasa ve yönetmeliklere aykırı, kiralık ruhsat vb. işlemler tespit edilip, rapora bağlanmakta bunlardan disiplin işlemi gerektirenler hakkında ise prosedür işletilmektedir.

 

Kocaeli SMMMO Başkanı Ender Şenol, Başkan Yardımcısı Ali Odabaş, Genel Sekreter Mustafa Taşpınar ve Muhasip Üye Aylin Küçük’ün de iştiraki ile yapılan ilk toplantıda başkanlığa seçilen Mümtaz Atmaca ile birlikte başkan yardımcılığına İrfan Başer,  sekreterliğe ise Volkan İnanç getirildi. Toplantıda önümüzdeki dönemin çalışma programı ile ilgili esaslar da görüşüldü.

 

25 kişilik Kocaeli SMMMO Mesleki Denetim Komisyonu şu üyelerden oluşmaktadır.

Ahmet Çabukel, Ahmet Hüseyinçelebi, Ali Dursun, Altan Kamışoğlu, Asuman Kumru, Ercan Özdemir, Erkan Küçük, Ersal Aydın, Halis Çaykıran, Halit Taşlıçukur, İdris Acar, İlknur Avcı Yönaç, İrfan Başer, Mehmet Emek, Murat Yılmaz, Musa Özcan, Mustafa Tümer, Mümtaz Atmaca, Oray Ulusoy, Osman İşeri, Osman Sarı, Ramazan Çiçek, Şenay Şekerci, Volkan İnanç, Yücel Kavgacı

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat