Özdilek

Güncel

KTO, 15. yaşını kutlayacak

Körfez Ticaret Odası’nın 15. kuruluş yıldönümü yarın düzenlenecek olan törenle kutlanacak. Bakan Işık ile TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağı törende, KTO’ya Akredite Oda Sertifikası da verilecek.

15 Aralık 2014 Saat: 16:21
KTO, 15. yaşını kutlayacak
KTO, 15. yaşını kutlayacak

Körfez Ticaret Odası (KTO) kuruluşunun 15. yılını düzenlenecek görkemli bir törenle kutlayacak. Yarın saat 14.30’da odanın yeni konferans salonunda gerçekleşecek olan kokteyl ile gerçekleşecek olan kutlamada, KTO’nun yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü çalışmalar sonunda elde ettiği Akredite Oda Sertifikası’nı da alacak.

 

ÖNEMLİ KONUKLAR VAR

Törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile çok sayıda milletvekilinin de katılacağı belirtildi. Öte yandan kutlama ile odanın yeni konferans salonunun da açılışı yapılacak. Her türlü teknik altyapısı tamamlanan ve teknolojik cihazlarla donatılmış olan salon yaklaşık 500 kişiyi ağırlayacak şekilde hazırlandı.

 

“BAŞARI KUTLANACAK”

Tören ile ilgili olarak bilgiler veren KTO Başkanı Mustafa Efe, oda olarak 15 yılı geride bıraktıklarını dile getirdi. Yoğun ve emek dolu 15 yılı geride bıraktıklarını dile getiren Efe, “Bu gün; üyelerine ve çalışanlarına çağdaş bir çalışma ortamı sunabilen modern, alt yapısı tamamlanmış bir binaya sahip ender odalardan biri konumundayız. Başarılarımızı hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.

 

“HİZMET KALİTESİ ARTTI”

Modern bir binaya sahip olmanın yanı sıra, hizmet kalitelerini yüksek standarda ulaştırdıklarını da belirten Efe, şöyle konuştu: “Bunun bir göstergesi olarak Akredite Oda Sertifikası’nı aldık. Belgemizi 15. kuruluş yıldönümümüzde almak bizleri ayrıca gururlandırdı. Oda üyelerimizi ve iş dünyasının temsilcilerini 15. yıl kutlama törenimizde yanımızda görmek istiyoruz”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat