Özdilek

Güncel

KTO Müşterek Komite Toplantısı Eskişehir’de yapıldı

Körfez Ticaret Odası’nın her yıl düzenlediği Müşterek Komite Toplantısı bu yıl Eskişehir’de yapıldı. 2 Gece 3 gün süren Müşterek komite toplantısına katılım yoğun oldu

13 Mart 2017 Saat: 14:48
KTO Müşterek Komite Toplantısı Eskişehir’de yapıldı
KTO Müşterek Komite Toplantısı Eskişehir’de yapıldı

Körfez Ticaret Odası’nın her yıl düzenlediği Müşterek Komite Toplantısı bu yıl Eskişehir’de yapıldı. 2 Gece 3 gün süren  Müşterek komite toplantısına katılım yoğun oldu

 

Körfez Ticaret Odası her yıl düzenlediği Müşterek Komite Toplantısı’nın bu yıl Eskişehir’de yapıldı. 10-12 Mart tarihleri arasında Eskişehir The Merlot Hotel’de yapılan toplantı Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından KTO Başkanı Sibel Moral konuştu. Moralı, ekonomi, ticaret ve komiteler ile oda çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Düzenlenen müşterek komite toplantısına olan yoğun ilgiden dolayı da katılımcılara teşekkür etti.

 

 

Körfez Ticaret Odası’nın geçtiğimiz Yıl Bolu’da gerçekleştirilen Müşterek Komite Toplantısı bu yıl Eskişehir’de yapıldı. Komite başkanları ve üyelerinin katıldığı toplantı The Merlot Holelde yapıldı. Toplantının ilk gününde açılış konuşmalarının ardından Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü Muhasebe Finans Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr Sami Karacan “Finansçı olmayanlara Finans Eğitimi” başlıklı bir sunum yaptı. Programın ilk bölümü öğlen yemeğiyle sona erdi. Ardından istihdam çalıştayı yapıldı. Tüketicinin korunması kanunuyla ilgili müşterek komite toplantıların ardından program sona erdi. Sosyal aktivite olarak otelde tavla turnuvası düzenlendi.

 

Eskişehir Valisi KTO’nun Konuğu Oldu

Gerçekleştirilen müşterek Komite toplantısına Eskişehir Valisi Azmi Çelik’te konuk oldu. Körfez Ticaret Odası’nı Eskişehir’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü Muhasebe Finans Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr Sami Karacan’a verdiği eğitimden dolayı Plaket takdimin bulundu.

 

Moralı Erken Ayrıldı

Eskişehir The Merlot Hotel’de yapılan Müşterek Komite Toplantısı’nın ikinci gününde KTO Başkanı Sibel Moralı, Pazar günü gerçekleştirilecek olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı açılış bayramı nedeniyle Eskişehir’den erken ayrılmak zorunda kaldı. Moralı, Pazar geçesi bitmesi planlanan Eskişehir programından erken ayrılmak zorunda kaldı.

 

Faydalı Geçti

Müşterek Komite Toplantılarına önem veren Körfez Ticaret Odası, Eskişehir’de düzenlediği organizasyonu haftalar öncesinde planladı. Komitelerin bir araya gelmesi ve müşterek sorunların giderilmesi için düzenlenen toplantı son derece faydalı geçti. Komite başkanı ve üyeleri yaşanan sorunlar, çözüm önerileri ve geleceğe dair projeler üzerinde görüş bildirdi. Toplantı sonrası sosyal aktivite olarak Eskişehir’de kent gezisi düzenlendi. Grup daha sonra Kocaeliye geri döndü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat