Özdilek

Spor

Küçük Kızlar Namağlup Birinci

Gölcük Belediyespor Küçük Kızlar Voleybol Takımı İhsaniye Küçük Kızlar Voleybol Takımını 3-0 Mağlup ederek grubunu namağlup lider tamamladı.

19 Aralık 2016 Saat: 13:29
Küçük Kızlar Namağlup Birinci
Küçük Kızlar Namağlup Birinci

Kocaeli Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yerel voleybol liginde Küçük kızlar grubun son maçında galibiyetle ayrıldı. Bu kapsamda İhsaniyesporu 3-0 lık skorla geçen Gölcük Belediyespor’un Küçük kızları Gölcük grubunu namağlup ve rakiplerine set vermeden birinci bitirdi.

 

Gölcük 17 Ağustos spor salonunda oynanan Küçük kızlar voleybol karşılaşmasında rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Gölcük Belediyespor’un Küçük kızları 25-16,  25-15,  25-9 setlerle İhsaniyespor  küçük  kızlar voleybol takımını 3- 0 yenerek grubunda oynadığı altıncı ve son maçını da kazanarak final grubuna katılmaya hak kazandı.

 

                                                                                  

Gölcük Belediyespor Kulübü Basın sözcüsü Vedat Eren, Gölcük Grubunu Namağlup rakiplerine set vermeden birinci bitiren küçük kızlar voleybol takımı sporcularını ve teknik heyetini gönülden kutladığını ve Final grubunda da aynı başarılı sonuçlara imza atmak istediklerinin en büyük arzularını olduğunu, dile getirdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat