Özdilek

Güncel

Kültür Ocağında Mini Konserler

1 Ocak 1970 Saat: 02:33



Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği tarafından Kocaeli Kültür ve Eğlence Fuarı’nda kurulan Kültür Otağı’nda konserler ve edebiyat sohbetleri devam ediyor.

Kocaeli Kültür ve Eğlence Fuarı’nda etkinlikler artarak devam ediyor. Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği tarafından fuarda faaliyete geçirilen ‘Kültür Otağı’nda Cuma konserleri ve Cumartesi günü de edebiyat akşamları sürüyor.
Geçtiğimiz hafta Kültür Otağı’nda Türk Halk Müziği Ses ve Saz Sanatçı Rohat GÜR ve arkadaşlarının muhteşem bir konseri vardı. Türkiye’nin dört bir yanından türkülerin seslendirildiği konserde, Şair ve Yazar Ensar EMİR de son kitabından pek çok şiiri saz eşliğinde seslendirdi.
Seçkin bir izleyici topluluğunun izlediği konserden sonra bir konuşma yapan Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği Başkanı Alptekin CEVHERLİ, “Derneğimiz, yaptığı sosyal faaliyetlerle kentimizin kültür hayatında çok önemli izler bırakmaya devam ediyor. Saatçi Ali Efendi Konak’ında başlattığımız ve Mevlevî Evi’nde devam ettiğimiz Şiir İmeceleri ve Kocaeli Kitap Fuarları’ndaki etkinliklerimiz ardından şimdi de Kültür Otağı ile Kocaelili hemşehrilerimize kültür hizmeti vermeye devam ediyoruz. Kültür Otağı’ndaki çalışmalarımız her Cuma ve Cumartesi günü saat 20’de başlıyor olup, bütün halkımıza açıktır” dedi.
Başkan CEVHERLİ sözlerini, bize her konuda yardım eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Çayırova Belediyesi’ne teşekkür ediyorum diyerek tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat