Özdilek

Eğitim

KURSU BİTİRDİLER, GELİNLİK GİYDİLER

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İZMEK Çukurbağ Kurs Merkezi bünyesinde düzenlenen kurslarda eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı eserlerden oluşan yılsonu sergisi yapıldı. Mefruşat, iğne oyası, giyim, kuaförlük, pasta yapımı, yemek kursu ve gemi yapım kurslarına katılan 283 kursiyerin işlerinin sergilendiği sergi renkli görüntülere sahne oldu.

 

Çukurbağ sergi açılış törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediye Meclis Üyesi Emine Okanalp, İzmit Halk Eğitim Müdür Vekili Cevat Kenar, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hasibe Özayan, Çukurbağ Mahalle Muhtarı Mustafa Demirtaş, Terzi Bayırı Mahalle Muhtarı Cengiz Kurtuluş, Veliahmet Mahalle Muhtarı Kadir Kızıl, Kurs Hocaları Belma Zıktalaşlı, Havva Altaş, Nejla Kılıç,Serpil Taban, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

 

KADINLAR HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK

 

Açılışta söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İZMEK kurslarını önemsediklerini söyledi. Kadınların her şeyin en iyisine en güzeline layık olduğunu vurgulayan Doğan “siz burada olduğunuz için biz buradayız. Sizler olmazsanız bizim ya da kursların varlığının hiç önemi yok. Biz her sene daha iyi ne yapabiliriz diye düşünüyor ve İZMEK kurslarını bir adım öteye taşımak adına çaba sarf ediyoruz. Bugün bu güzelliği görünce emeklerimizin boşuna gitmediğini görüyorum. Seneye her şey daha da güzel olacak” dedi.

 

RENKLİ AÇILIŞ

 

Açılış konuşmalarının ardından katılım belgelerini alan kursiyerler açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılışa gelenlere sergiyi gezdirdi. Gemi yapımı ve pasta yapımı kursiyerlerinin hazırladıkları işlerle renklenen sergi açılışında genç kızların giydiği gelinlikler ve abiye kıyafetler ayrı bir hava kattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat