Özdilek

Güncel

Kurt“Vatandaş bize anlayış göstersin”

Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, çatı adayları Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istemek amacı ile ziyarete gelen MHP’lilere dert yandı.

24 Haziran 2014 Saat: 17:06
Kurt“Vatandaş bize anlayış göstersin”
Kurt“Vatandaş bize anlayış göstersin”

MHP teşkilatı dün CHP ile birlikte çıkardıkları çatı adayları Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istemek için Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası’na ziyarette bulundu. Aydın Ünlü, bazı partililerle birlikte yaptığı ziyaret sırasında cumhurbaşkanı adayları hakkında bilgiler verirken Oda Başkanı Mustafa Kurt da yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Ziyarette konuşan Aydın Ünlü, “Daha adayını belirleyemeyen AKP karşısında uzlaşı adayımızı belirledik. Bu seçimde AKP’nin düşündüğünün tersine bir sonuç çıkacak. Başarıyı yakalayacağız” dedi. Ardından söz alan Mustafa Kurt da şartların ne göstereceğini bilemediklerini kaydederek, “Sizlere sorunlarımızı her zaman ilettik” şeklinde konuştu. Türkiye’de otobüsçü ve arabacıların zor durumda olduğunu vurgulayan Kurt, “Bu esnaf artık farklı çıkış yolları arıyor. Arabacı bugün zor durumda. Kocaeli’nin beklediği zamla sorunlarımız belki çözülmeyecek ama bu zam da olmazsa olmaz. Vatandaşın da bize anlayış göstermesi gerek. Evimize ekmek götürmekte zorlanıyoruz. Kısa mesafeyi karşımıza alıyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat