Özdilek

Güncel

Kuşkan: Afişlerin toplatılma kararı uygulanmıyor

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, ilimizde AKP'nin seçim yasaklarına uymadığını, yaptıkları itiraza istinaden çıkan afişlerin toplatılma kararının uygulanmadığını ifade etti.

2 Ağustos 2014 Saat: 17:07
Kuşkan: Afişlerin toplatılma kararı uygulanmıyor
Kuşkan: Afişlerin toplatılma kararı uygulanmıyor

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, seçim yasaklarına rağmen AKP’liler tarafından asılan pankart ve dağıtılan broşürlere tepki gösterdi. Bu konuda itirazda bulunduklarını toplatılma kararı çıkmasına rağmen bunların toplatılmadığını söyledi. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizde yapacağı miting öncesi yapılan hazırlıklar ve miting günü kapatılacak yollar hakkında konuşan Kuşkan, “Bu kentte hukuku arar hale geldik” dedi.


CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, AKP tarafından seçim yasaklarına rağmen asılmaya devam edilen pankartlar ve dağıtılmaya devam edilen broşürler için yaptığı açıklamada AKP’ye sert tepki gösterdi. Kuşkan, “Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olması kentteki hukuku ayaklar altına aldı. Okulların ve camilerin bahçe duvarlarında, üstgeçitlerde ve parklarda eğitimin ile dinin iç içe geçirildiğinin en somut örneklerdir” şeklinde tepki gösterdi. Kuşkan, “Bununla ilgili yaptığımız itirazlar sonucu asılan afişlerin kaldırılmasına hükmedildi ancak bu hüküm uygulanmıyor” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat