Özdilek

Güncel

Kuşkan: ''AKP kirlenmiştir''

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, il binasında haftalık basın toplantısı yaptı. Türkiye’nin gündeminde yer alan Yolsuzluk ve Rüşvet ve sonrasında yaşanan operasyonları değerlendirdi.

31 Aralık 2013 Saat: 13:19
Kuşkan: ''AKP kirlenmiştir''
Kuşkan: ''AKP kirlenmiştir''

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın da hazır bulunduğu toplantıda CHP’nin adaylarının belirlenmesinin üzerinden iki aydan fazla zaman geçtiğini, seçim çalışmalarını doğru yaptıklarını belirten Kuşkan, 17 Aralık’taki operasyon sonrası ilimizde de ilginç ve manidar gelişmelerin yaşandığını, Emniyette 27 personelin yer değiştirdiğini, ülke çapındaki yer değişikliklerle ilgisi olmasının da dikkat çekici olduğunu söyledi.

AKP’nin kirlendiğini, ciddi şaibelerin operasyonlarla üstünün örtülmeye çalışıldığını belirten Kuşkan, “AKP’nin ilimizde ve ülkemizde şirazesi(dengesi) kaymış durumdadır. Daha çok karışacaklar.”dedi. Kuşkan, 3-4 Ocak’ta il başkanları toplantısına katılmak için Ankara’ya gideceğini açıkladı, “Belki Belediye Meclis üyelerinin seçim yöntemi bu toplantıda belirlenebilir” dedi.

AKP’lilerinLa Fonten’den masallar anlatıp Polyanna’cılık yaptığını söyleyen CHP Kocaeli Milletvekili Akar, “Generalleri, aydınları, gazetecileri, öğrencileri hapse attılar. Bakan çocukları çok kıymetli de diğerleri değersiz insanlar mıydı.?”dedi. Geçte olsa yolsuzlukların ortaya çıkmasının önemli olduğunu belirten Akar, “Vatandaşlar, AKP’lilere sandıkta cevabını verecektir. Kibirli, şımarık ve diktatör ve iktidar ile karşı karşıyayız.”dedi.

CHP’li Akar, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevinden alınan Nihat Ergün için, “Bunca yıl bakanlık yaptı, Kocaeli’ne hiçbir katkısı olmadı. Onun için de hoş final olmadı. Görevinden azledilmesi de kendisi için sıkıntılı bir süreç oluşturacaktır.” dedi. Akar, Işık’la ilgili soruya da, “Başarısız bir bakandan sonra ne yapsa başarılı olacaktır. Umarım, asker bir bakan olmaz” diye yorum yaptı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat