Özdilek

Siyaset

Kuşkan’ın il Başkanlığı Tamam

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

.CHP’de devir teslim töreni için gelen partililer salona sığmayınca toplantı sokakta devam etti. Miting şeklinde geçen. Geçmişte CHP’de yöneticisi olarak görev yapan ve CHP’ye gönül verenlerin yanı sıra örgüt yöneticileri ve ilçe başkanlarının da katılımıyla gerçekleşen devir-teslim töreninde parti binası dolup taşınca tören CHP’nin bulunduğu Abdurrahman Yüksel Caddesi önünde mini bir mitinge dönüştü. Devir-teslim töreni nedeniyle parti binası dolup taşınca Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Güneş bina satın alınması konusunda şunları söyledi: “Seçim öncesi bina almak yanlış. Hakkari, Şırnak’ın il binaları yok. Bu illere öncelik sağlanacak. Sırası gelince Kocaeli’ye de alınacak”

Devir-teslim törenine Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hurşit Güneş’in yanı sıra Milletvekili Hikmet Erenkaya, eski il başkanları Cengiz Sarıbay, Necat Çakır ve Nadir Birok, İl Başkanlığı için adı geçen Hüseyin Acurman, Baro Başkanı Tamer Solakoğlu, İl Genel Meclisi CHP Grup Sözcüsü Ahmet Elmas, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, İl-İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları katıldı. Kuşkan’ın İl Başkanıliğına karşı çıkan Sefa Sirmen, Rıdvan Alkan, Fikret Toker gibi partinin önde gelen isimleri katılmadılar.

İl yönetimi için adı geçenler

Bu arada Yalçın Kuşkan’ın il yönetimini oluşturma çabaları da devam ediyor. Kuşkan, il yönetimine kimleri alacağı konusunda bir açıklama yapmadı. Kuşkan’ın ölünde yaklaşık 500 kişinin isminin yer aldığı bir liste bulunuyor. Bu listede eski belediye başkanları Cevdet Şahin ve Mustafa Öğren ile daha önceki yıllarda parti yönetimlerinde görev yapan Yavuz Ulugün, Hüseyin Erol, Fethi Güven, Nejat Çetin ve Cihat Altınyuva’nın yer alacağı kulislerde seslendiriliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat