Özdilek

Güncel

KYÖD - Dernek Binası Kiralama İhalesi iptal edildi

KYÖD - Dernek Binası Kiralama İhalesi yapılarak, ihalede dernek binası yüksek kirayla yüklenici firma kazanmıştı. Devreye giren kanaat önderleri KYÖD'ün mevcut yerinde kiracı olarak kalması sağlandı.

6 Eylül 2018 Saat: 21:44
KYÖD - Dernek Binası Kiralama İhalesi iptal edildi
KYÖD - Dernek Binası Kiralama İhalesi iptal edildi

İşte KYÖD'den açıklama

Basına ve Kamuoyuna

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği kentimizin 1947 ‘de kurulmuş ve hala aktif olarak çalışmalarını sürdüren en eski ve köklü derneklerinden biridir.

Dernek binamızın ihale ile kiralanması konusundaki son gelişmeler basın ve kamuoyumuz tarafından ilgiyle izlenmektedir.

1 Ağustos 2018  tarihinde yapılan kiralama ihalesinin  ardından ihalenin resmi olarak onaylanması sürecini bekleyeceğimizi söylemiştik.Dün  ihalenin onay  makamı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. İbrahim KARAOSMANOĞLU tarafından iptal edildiğini öğrendik. Bu kararı büyük bir memnuniyet ve saygıyla karşılıyor kendilerine teşekkür ediyoruz.

Bu tesis ticari bir işletmeden ziyade; Eğitim, Kültür, Sanat, Spor, Doğa, Çevre vb. birçok konuda öneriler ve çözümler üreten bir kamusal dernek olarak çalışmalarına devam etmelidir.

25 yıldır kiracı olduğumuz ve KYÖD ‘le adeta bütünleşmiş bu yer sadece dernek yöneticisi, çalışanı ve üyelerinin değil tüm kentin sosyal alanıdır. Derneğimiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimiz ve insanımız için sosyal fayda sağlayacak çalışmalarını kuruluşundaki ruh ve azimle sürdürmeye devam edecektir.

Bu konuda en önemli görev de hiç kuşkusuz KYÖD yönetimi ve üyelerine düşmektedir. Üyelerimizi bugünden tezi yok dernek merkezimize daha çok gelmeye, etkinliklere daha fazla destek olmaya, çalışmalara aktif olarak katılmaya ve görev almaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla

 

KYÖD Yön. Kur. Adına

Başkan Didem TURAN

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat