Özdilek

Güncel

Leyla Atakan anıldı

44 yıl önce elim bir trafik kazası sonucu vefat eden İzmit Belediyesi eski Başkanı Leyla Atakan ve meclis üyeleri Feridun Özbay, İsmail Kolaylı ve Abdurrahman Yüksel, dün hüzünlü bir törenle anıldı.

11 Şubat 2015 Saat: 17:51
Leyla Atakan anıldı
Leyla Atakan anıldı

Elim bir trafik kazası sonucu hayata gözlerini yuman Belediye Başkanı Leyla Atakan ve meclis üyeleri anıldı. Törene, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP İzmit Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ersin Albayrak, CHP eski İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aliye Hale Meriç, CHP’li Bozkurt Uslu, milletvekili adayları Prof. Dr. Cüneyt Öztürkçügil ile Semra Başlak ve Atakan’ın yakınları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Doğan, “Kocaeli’ye birçok belediye başkanı hizmet etti. Ancak Atakan’ın yeri bambaşka. Bu şehre gönlünü vermiş bir insan. Ölümlü dünya herkes ölür ancak onun gidişi çok dramatik oldu. O şartlarda şehrimize büyük hizmetler yapmış bir insan. O ve onun gibi gönlünü bu şehre vermiş başkanlarımızın izinden gideceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat