Özdilek

Spor

Liseler’de Şamdan farkı!

Liselerarası Türkiye Karate Şampiyonası finalleri Erzincan’da yapıldı. Kocaeli’yi temsil eden Şamdanlı Sporcular müsabakaları 1 Altın, 2 Gümüş madalya ile kapattı.

17 Nisan 2014 Saat: 02:13
Liseler’de Şamdan farkı!
Liseler’de Şamdan farkı!

Erzincan’da yapılan liselerarası Türkiye Karate Şampiyonası Şamdan rüzgarı esti. Kocaeli’yi Liselerarası Karate Şampiyonası’nda sadece Gebze Şamdanlı sporcular temsil etti. 7 sporcumuz tatamiye çıkarak Altın madalya için mücadele etti. Temsilcimiz şampiyonayı 1 Altın, 2 Gümüş dalaya ile kapattı. Temsilcimiz okullarda da başarılı sonuçlar alarak farkını gösterdi. Temsilcimiz Kocaeli’nin adını gururla finallere yazdırdı.

ŞAMDAN SPORCULARINI KUTLADI

Erzincan’da 13-14 Nisan tarihleri arasında yapılan şampiyonaya çok sayıda sporcu katıldı. İlimizi temsil eden sporcularımız gösterdikleri performansla rakiplerine parmak ısırttı. Şampiyona da Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Eray Şamdan Genç Erkekler 55 kilogramda unvanını koruyarak 8.kez Türkiye şampiyonu oldu. Yine Genç Erkeklerde İsmail Aydoğdu başarılı bir performans göstererek Türkiye ikincisi oldu ve Gümüş madalya aldı. Genç Bayanlar Kata’da ise Milli Sporcumuz Meryem Mazlum gümüş almayı başardı. Teknik direktör Adnan Şamdan sporcularını kutlayarak yaptığı açıklama da, “Türkiye Karate şampiyonasında kazandığımız başarılardan dolayı bizleri tebrik eden, sevincimizi paylaşan her başarımızda gönülleri ile yanımızda olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sevenlerimizin ve takdir edenlerimizin güvenine layık olmaya çalışıyoruz.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat