Özdilek

Güncel

Lokanta sahibi intihar etti

Gebze’de lokanta sahibi olan evli ve iki çocuk babası, 60 yaşındaki Nihat Üdenir (60), Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden atlayarak intihar etti.

9 Aralık 2014 Saat: 14:13
Lokanta sahibi intihar etti
Lokanta sahibi intihar etti

Alınan bilgiye göre, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Millet Caddesi üzerinde Hanımeli Ev Yemekleri işyerinin sahibi Nihat Üdenir isimli kişi önceki gün işyerinden çıktıktın sonra İstanbul’a gitti.  Nihat Üdenir Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde aracını durdurarak köprüden atladığı iddia edildi. Talihsiz adamın cesedi ertesi gün Kuleli Askeri Lisesi açıklarında balıkçılar tarafından bulunduğu bildirildi. Olayın görgü tanığı bir balıkçı, “Arkadaşlardan birisi telefon etti. Ondan sonra deniz polisi geldi. Cesedi aldılar; ama ne olduğunu biz bilmiyoruz. Sabah 08.30 gibi çıkardılar. Erkek cesedi, duyduğumuza göre köprüden atlamış” dedi. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından ceset otopsi için morga kaldırıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat