Özdilek

Güncel

Lüks araçla mobese kamerası önünde soygun

İzmit Anıtpark Kampüsü karşısında bulunan bir büfeye gece saatlerinde gelen 4 kişi mobese kamerası önünde dakikalarca soygun yaparak kaçtılar.

13 Temmuz 2014 Saat: 17:57
Lüks araçla mobese kamerası önünde soygun
Lüks araçla mobese kamerası önünde soygun

Hırsızlık olayı, gece saat 04.30 sıralarında İzmit Karabaş Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir büfede meydana geldi. Sabaha karşı 03.00 sıralarında plakası sökülmüş lüks otomobil ile büfenin önüne gelen biri bayan 4 kişi yaklaşık 2 saat çevreyi kontrol ettikten sonra dükkanın camını levye ile açarak içeri girdiler. Saatler süren çevre kontrolü ve kapıyı açma işlemlerini mobese kamerası an ve an kaydederken iş yerine hiçbir polisin gelmemesi dikkat çekti. Şahıslar içeride bulunan yaklaşık 10 bin liralık sigara ile kasada bulunan bir miktar bozuk parayı alarak kapıda bekleyen araca bindi. Tam hareket ettikleri sırada arkalarından gelen polisi gören şahıslar aracın bagajını kapatamadan kaçmaya başladı. Uzun süren kovalamanın ardından şahıslar izleri kaybettirdi. Kaçan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdüren polis hırsızlık anında maske takmayan hırsızları yüzlerinden teşhis ederek yakalama çalışmalarını genişletti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat