Özdilek

Güncel

Maçta yangın nöbeti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı gönüllü itfaiyeciler, 2011–2012 futbol sezonunda Kocaeli’de yapılacak olan her türlü sportif müsabakalarda nöbet tutuyor. Gönüllü itfaiyeciler, karşılaşmalarının sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara uygun olarak yapılmasını sağlamak için görev yapıyor.

 

GÖNÜLLÜLER NÖBETTE

Spor Güvenliği Kurulu kararları tüm spor kulüplerini, taraftar derneğini, yöneticilerini, genel ve özel güvenlik güçlerini, itfaiye, sağlık ve diğer kamu ve tüzel kişileri ile seyircileri kapsıyor. Kapsam içerisinde olanlar bu kurulun kararlarına uymak zorunda. Sorumlu olduğu müsabakalarda üstüne düşen görevi yerine en iyi şekilde yerine getiren Büyükşehir Belediyesi İtfaiye birimi gönüllü itfaiyecilerden oluşan bir ekip kurdu. Gönüllü itfaiyeciler maçlarda nöbet tutarak oluşabilecek olumsuzlara karşı en hızlı şekilde müdahale etmek için hazır bekliyor.

 

YANGIN NÖBETİ

Kocaeli İtfaiyesine bağlı gönüllü itfaiyeciler, maçlarda çıkabilecek yangın olaylarına karşı her türlü teçhizat ve iletişim araçları ile güvenlik tedbiri alıyor. Gönüllü itfaiyeciler bu hafta Feriköyspor- Büyükşehir Kağıtspor, Edirnespor- Büyükşehir Kağıtspor ve Derince Belediyespor- Büyükşehir Kağıtspor maçlarında güvenlik önlemleri alarak yangın nöbeti tuttu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat