Özdilek

Güncel

Mahalleli ayaklandı

Başiskele’nin Kullar Beldesinde dün gece gergin saatler yaşandı.

11 Haziran 2014 Saat: 18:04
Mahalleli ayaklandı
Mahalleli ayaklandı

Belde sakinleri, “Sapık” olduğu gerekçesiyle yakalayıp  polise teslim ettikleri  B.A. isimli gencin mahkemede serbest kalması üzerine  protesto yürüyüşü yaptılar.

Kullar beldesinde, Başiskele ile Kartepe ilçelerinin sınır noktasındaki bir evde yaşayan genç bir kadın, geceleri bir şahsın evine yaklaştığını, dışarıdan  kendisini gözetleyip, masturbasyon yaptığını kayınpederine anlattı. Bir süredir bu durumun devam ettiğini söyleyen gelininin şikayeti üzerine K.T. evin çevresine gizli kameralar yerleştirdi. Nitekim, birkaç gün önce, B.A. isimli genç,  şikayet konusu olan şekilde kameralar tarafından tesbit edildi. Evli, bir çocuk babası olduğu öğrenilen B.A. hakkında savcılığa suç duyursunda bulunuldu. Sanık polis tarafından gözaltına alındı. Sanık ifadesinde, “Uyuşturucu almıştım. Ne yaptığımı hatırlamıyorum” dedi. Bunun üzerine serbest bırakıldı.

Evli bir kadını rontgenleyip, masturbasyon yapmakla suçlanan B.A.’nın serbest bırakılması, Kullar’da büyük bir tepki ile karşılandı.  Sanık B.A.’nin ailesinden başka kişilerin de geçmişte benzer sapık davranışlar yüzünden köyden kovulduğunu söyleyen Kullar sakinleri, Başiskele Kaşmakamlığına, bin imzalı bir dilekçe vererek, B.A.’nın Kullar’dan kovculmasını istediler. Yaklaşık 150 kişilik bir grup da “Köyümüzde namussuz istemiyoruz” yazılı pankart açıp, gece Kullar’da yürüyüş yaptı. Gösteriye katılanlar, olaysız dağıldı. Ancak, B.A.’nın Kullar’ı terk etmemesi halinde, durumun tekrar gerginleşebileceği bildiriliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat