Özdilek

Güncel

"MAKAM ARACI SATIN ALINMAMIŞTIR"

Yerel bir gazetede yayınlanan “ Doğan 750 bin TL lik otomobil aldı” başlıklı habere İzmit Belediyesi Satın Alma Müdürlülüğü tarafından açıklama yapıldı. Gazetenin gerçeği yansıtmayan bu haberinin, tamamen uydurma olduğu ve kamuo

15 Mart 2015 Saat: 20:18
"MAKAM ARACI SATIN ALINMAMIŞTIR"
"MAKAM ARACI SATIN ALINMAMIŞTIR"

Ne belediyemiz adına nede Belediye Başkanız Dr. Nevzat Doğan adına bu değerde bir araç satın alınmamıştır. Yapılan bu haber kasıtlı ve karalamaya yönelik bir haber olup,  gerçeği yansıtmamaktadır.

 

MAKAM ARACI SATIN ALINMAMIŞTIR, KIRALANMIŞIR

 

Başkanımızın Belediye Başkanlığı döneminde herhangi bir makam aracı satın alınmamış, alınması da düşünülmemiştir. Mevcut kullanılan makam aracı da Alikahya Belediyesi döneminden kalan 7 yıllık bir araçtır. Aracın km sinin yüksek olması ve kullanımı aksatacak şekilde arızalar çıkarması sebebiyle yeni bir makam aracı ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Bu sebeple 2014 model BMW marka bir araç kiralanmıştır.

 

TÜRKIYE’YE ÖRNEK HASSASIYET

 

İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan gerek makam aracı konusunda, gerekse İzmit Belediyesi’nde kullanılan diğer hizmet araçları konusunda göreve geldiği ilk günden itibaren Türkiye’ye örnek gösterilecek bir hassasiyet sergilemiştir. 

 

MILLETIN BIR KURUŞUNU BILE ZIYAN ETMEDEN İZMIT HALKINA YAKIŞIR HIZMET

 

Milletin tek kuruşunu heba etmeden fakat İzmit halkına da yakışır şekilde hareket etmeyi kendine ilke edinen başkanımız, İzmit halkını en iyi şekilde temsil ederken bir yandan da belediyenin bütçesini büyüterek önemli projeleri hayata geçirmektedir.

 

HALKIMIZ KIMIN NE OLDUĞUNU IYI BILIYOR

 

Bahse konu olan gazete kasıtlı ve sürekli belediyemize, belediye başkanımıza yönelik asılsız haberler yapmaktadır. Bu haberde de görüldüğü gibi böyle bir araç satın alınmadığı halde satın alındı diye manşet yapılabilmektedir. Bu anlayışla haber yapma çabası içerisinde olanların çabaları nafiledir. Çünkü halkımız kimin ne olduğunu çok iyi bilmekte ve gereken değeri de ona göre vermektedir.

 

KANUNSUZ IŞLERIN SAVUNUCUSU

 

Son zamanlarda söz konusu basın organının gerek belediyeden işçi çıkarılması, gerek pazarlarla ilgili haberlerde, gerekse Alikahya da ki kaçak inşaatların yıkılması ile ilgili yaptığı haberlerin de tamamen kamuoyunu yanıltma gayretinde olduğu görülmektedir. Yıkımı yapılan yerlerin ruhsatsız, inşaat halinde olup, içinde oturulmayan ve orman arazisinde olmasına rağmen;  ruhsatlı, insanların içinde oturduğu ve arsa vasfındaki yerler olduğunu iddia etmeleri de karalamaya yönelik yapılan haberlerin bariz bir örneğidir.

 

YASAL İŞLEMLER BAŞLATILDI

 

Yapılan bu yalan haberlerde; sadece ve sadece kanuni görevlerini yapan belediye personellerimize ve emniyet mensuplarımıza da asılsız ve çirkin suçlamalarda bulunulmuştur. Bu şehirde ne zaman kanunsuz bir iş yapılsa, onun savunucusu rolüne giren, “çamur at izi kalsın” anlayışıyla hareket eden bu basın kuruluşu için gerekli yasal tüm işlemler başlatılmıştır.

 

Kamuoyuna duyurulur.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat