Özdilek

Güncel

Makedon göçmenler bayramlaşmada buluştu

Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri Ramazan Bayramı’nın ilk gününde bir araya gelerek bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

29 Temmuz 2014 Saat: 17:55
Makedon göçmenler bayramlaşmada buluştu
Makedon göçmenler bayramlaşmada buluştu

Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri Ramazan Bayramı’nın ilk akşamında bir araya gelerek bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşma programı Üçyol'da bulunan dernek binasında gerçekleştirdi. Dernek başkanı Fuat Biçici ve yönetim kurulu ile Balkan Platformu, Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticilerinin katıldığı programda konuşan Fuat Biçici, 15 Ağustos tarihinden sonra Makedonya'ya gezi düzenleyeceklerini açıkladı.

 

Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin bayramlaşma programında dernek üyeleri ile bayramlaşan Fuat Biçici, üyelerin bayramını kutlayarak, " Sıcak bir havada sizlerin buraya gelerek bu ortamı sağladığınız için çok mutluyuz. Birliğimizin şehirde de ön plana çıkabilmesi için ayda bir iki kez bile olsa sohbet gecelerinin düzenlenmesini düşünüyoruz. Sizlerin de desteği ile daha iyi noktalara gideceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Kocaeli'nde yaklaşık 3 bin derneğin bulunduğuna vurgu yaparak, dernek üyelerinin etkinliklere katılımdan memnuniyet duyduğunu dile getiren Biçici, “Bizim iki vatanımız var. Kalbimiz iki taraf için de atıyor. Oradaki anılarımızı tazelemek için, hem de gençlerimiz ata toprakları ile bağlantısının kopmaması için dernek olarak çeşitli zamanlarda geziler düzenliyoruz. Bunlardan biri de 15 Ağustos'da düzenleyeceğiz. Üyelerimizin 3 Ağustos tarihine kadar katılımlarını bildirmelerini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat