Özdilek

Güncel

Makine Mühendisleri Ailesi tek yürek oldu

TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası 59. kuruluş yılını Green Park Otel’de muhteşem bir geceyle kutladı.

22 Aralık 2013 Saat: 17:37
Makine Mühendisleri Ailesi tek yürek oldu
Makine Mühendisleri Ailesi tek yürek oldu

Gecede konuşan Nedim Kara, 19 Ocak’ta yapılacak genel kurulda görevi bırakacağını ve başkan adayı Ünal Özvural’a destek vereceğini ilan etti. Geceye Makine Mühendisleri Odası Başkanı Nedim Kara ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet İlhan Düzgün,  Hasan Yitim, Ünal Özmural, Soner Biçer, Özgür Öktem, Emrah Aydemir, ve Gültekin Kesin ev sahipliği yaptı.

Kısa bir konuşma yapan Nedim Kara, “Ülkemizde ve meslek alanlarımızda sorunlu bir yılı daha geride bırakıyoruz. Ülkemizde otoriter vesayet düzenine tanıklık ediyoruz. En ufak demokratik tepkiye karşı bile şiddet uygulanıyor. Odamız siyasi iktidar tarafından şekillendirilmeye çalışılıyor.  AKP hükümeti mali ve idari denetimimizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlandı” dedi.

Konuşmasına devam eden Kara, “ 18-19 Ocak’ta genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Bu onurlu görevi ve taşıdığım bayrağı genel kurulda devredeceğim. Bu onurlu görevde desteklerini esirgemeyen aileme teşekkür ediyorum.  Bu dönem iki liste halinde genel kurula gideceğiz. Demokrat Makine Mühendislerinin adayı Ünal Özvural’a teslim etmek için canla başla çalışacağım. Yaklaşmakta olan yeni yılınızı kutluyorum” diye konuştu.

Nedim Kara’nın ardından Demokrat Makine Mühendislerinin adayı olan Ünal. Özvural, kürsüye gelerek bir konuşma yaptı. Özvural, “Mesleğin onur ve hakkını en güzel savunan  meslektaşlarım her türlü mecrada bizleri çok güzel bir şekilde temsil etti. Mesleğimize ve onurumuza sahip çıkmak için 19 Ocak’ta lütfen sandık başına gidelim. Mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu. Bu konuşmanın ardından meslekte 25, 40 ve 50. Yılını kutlayanlara plaket takdim edildi. Program, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Meslekte 50. Yılını kutlayanlar; Metin Öztuna, Azmi Karabay, Süleyman Karaca, Vasıf Hüsnü Çelebioğlu, Saydam Vural. 40. Yılını kutlayanlar; Mustafa Kısa, Orhan Başer, Vedat Yürüker, Mehmet Hanifi Yıldız, Ali İriç, Yusuf  Pekkıyıcı,Doğan Odabaş, Tevrat Yılmaz, Teoman Sebahattin Tanık,  Mehmet Saka, Ersin Soykan, Doğan Kodaş, Mehmet Yetimoğlu, Kazım arslan, Yaşar Boralı. 25. Yılını kutlayanlar; Salih Turgut, Nilgün Turgut, Turgut Köksal, Arın Atılgan, Nima Yılmaz, Muammer Hakkı Yılmaz, Zalifi Özgür, Kayhan Koca, Bayram Hasan Yiğit, Ersan Metin, Mehmet Tevfik Kerkeser, Ali Rıza Özkan, Şenol Şahin, Kotay Bildik, Yılmaz Öztürk, Erdoğan Taşkan, Ramazan Zorlu, Cengiz Aygin, SakipArıker, Ömer Uzunöz, Melih Kılıçoğlu, Ahmet Özel, Cevdet Erbay, Eşref Bingöl, Orhan Demir, Özcan Gençer, Haydar Erşimşek, Ali Başkan, Altan Altay, Dursun Çetin, Nilgün Fığlalı, İrfan Yılmaz, Abdulkadir Torun

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat